Zdravim,rad bych se zeptal zda-li mate nekdo zkusenosti s letistem v Drazdanech? Poletime vubec poprve, zajima me, ci staci byt na letisti 2 a pul hodiny predem?Pri navratu letime pres stejne letiste a zajima me jestli je realne, pokud priletime do Drazdan v 19:55, zda-li jsem schopny v 21:45 nastupovat na autobusovem nadrazi v Drazdanech na autobous? (vlak z letiste na vlakove nadrazi cca 30min (to je kousicek od autobusove)) Netusim, jak dlouho muze trvat nez clovek dostane kufry atd... budu rad za jakekoliv rady, dekuji.M. .

Drazdany (Dresden)

Založil(a) ve fóru Letiště

5 reakcí

Zdravim,


rad bych se zeptal zda-li mate nekdo zkusenosti s letistem v Drazdanech? Poletime vubec poprve, zajima me, ci staci byt na letisti 2 a pul hodiny predem?


Pri navratu letime pres stejne letiste a zajima me jestli je realne, pokud priletime do Drazdan v 19:55, zda-li jsem schopny v 21:45 nastupovat na autobusovem nadrazi v Drazdanech na autobous? (vlak z letiste na vlakove nadrazi cca 30min (to je kousicek od autobusove)) Netusim, jak dlouho muze trvat nez clovek dostane kufry atd... budu rad za jakekoliv rady, dekuji.

M.

0

2,5 hodiny před odletem je naprosto dostačující čas, letiště v Drážďanech je malé.


I skoro dvouhodinová rezerva při návratu je dostačující, pokud nebude zpoždění. Venku z letiště budete do 20-30 minut max.
0 Citovat

V DRS stačí být předem 50 minut a i tak ještě stihneš pivo. 

0 Citovat

jj v obchůdku před gaty mají litrové pivo v plechu za 1,75 EUR,jestli se nepletu :-D

0 Citovat

Mockrat vsem dekuji za informace :-) 

0 Citovat

Parkoval jste nekdy nekdo v prilehlych ulicich jako Am Steinacker, Geschwister-Scholl-Straße, pripadne na parkovisti u REWE? Je to nejaky problem?

0
5 reakcí