Ahoj, rád bych se zeptal, jseli nemá něko zkušenosti s dovozem koření a soli (produkty z mrtvého moře). Jestli je nějaký problém vézt tyto věci v příručním zavazadle. Letíme se spoelčností EL AL ISRAEL AIRLINES. Mnohokrát děkuji za jakékoliv reakce .

Prirucni zavazadlo Israel

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

11 reakcí

Ahoj,
rád bych se zeptal, jseli nemá něko zkušenosti s dovozem koření a soli (produkty z mrtvého moře). Jestli je nějaký problém vézt tyto věci v příručním zavazadle. Letíme se spoelčností EL AL ISRAEL AIRLINES.

Mnohokrát děkuji za jakékoliv reakce

0

Z mého pohledu v tom nevidím žádný problém.

0 Citovat

Z mého pohledu v tom vidím velký problém a poznáš sám jak to bude na letišti - budeš to muset vyhodit a nebo do odbaveneho.

0 Citovat

Bezne tyhle veci vozim z londyna easyjetem (caje, koreni) a nikdy sem s tim nemel sebemensi problem - urcite pujde nekde vygooglit seznam zakazanych veci do cabin luggage s El Al - myslim ze pokud to nebude tekutina nad 100ml tak to nikomu vadit nebude..

0 Citovat

V Israeli ? sůl a koření na palubu - nikomu vadit nebude protože se tam také žadné nedostane.

0 Citovat

toje blbost,normálně jsme vezli s Wizzem koření i různé krémy z mrvého moře atd.
Kontrola je fakt příšerná,trvala asi 2 hod.včetně pohovoru...ale malé do 100 ml. krémy atd.nevadí.My měli jen jen zavazadlo na palubu.

0 Citovat

Diky za reakce,
co jsem koukal na stranky EL AL, tak na seznamu zakazanych veci to neni (http://www.elal.co.il/ELAL/English/AllA ... tances.htm)

tak uvidime smiley

0 Citovat

JJ taky sem na ten list vcera koukal a jeste na regulace pro palubni zavazadla... Vypada to ze Truhlik je jeden z tech lidovych mudrcu - nedal sem ani zadnou relevantni referenci, podle ktere by to bylo zakazane.. smiley

0 Citovat

-

0 Citovat

Ahoj, tak jsme se vcera vratili. Pred odletem v Praze jsem se u EL AL na tyto veci ptal a bylo mi potvrzeno, ze s tim neni zadny problem. Navic cestou zpet v Izraeli zavazadlo ani neprohlizeli... takze jsme vsechno, co jsme chteli dovezli smiley

0 Citovat

Při odletu z Izraele mi vyndali a prohrabali (dost důkladně) celej batoh - protože si kámoška v batohu nechala švýcarák (ten nejmenší), koření, čaje, kadidlo ani nic podobnýho jim nevadilo, ale nechtěli pustit dál krém o obsahu přesně 100ml, nakonec psí oči a prosby málem na kolenou zafungovaly a odletěli jsme ze všim.

0 Citovat

Ahoj, ví někdo něco o tom, že do Eilatu Ryanair povoluje pouze 1 kabinové zavazadlo, a sice to menší (35x25x25cm), které se vejde pod sedačku? Je to napsáno na palubním lístku, který jsem si teď vytiskl, prý kvůli speciálním bezpečnostním kontrolám na letech do/z Izraele... Konzultoval jsem na live chatu, a chlapík mi potvrdil, že to tak je, že vše ostatní je zpoplatněno... Dejve, ani ty nic nevíš? Díky.

0
11 reakcí