Dobry vecer, v rámci poslednej akcii BA som si kúpil let do US s prestupom na Heathrow od 19 00 do 7 30 nasledujuceho dna. Mozno blba otazka, chcem sa spytat ako je to s moznostou pockat pres noc na letisti, asi je to mozne, nie? Alebo sa nejako zatvara letiste a musim si idealne naist nejaky nocleh nekde? Jedna sa o Terminal 3. Este by ma zaujimalo ci pri tak dlhom prestupe mi bude poskytnuty nejaky meal voucher ci neco podobneho...Dik za odp. .

Londýn Heathrow (LHR)

Založil(a) ve fóru Letiště

bude to v ramci terminalu 5 vsechno, pred 2 tydny jsem letel VIE-LHR-BHD a letelo to na terminal 5. Pres covid to bylo rozmrdane, ale uz je T5 opet domovem BA. PS: Aspire Lounge T5 - pousti striktne max.3h pred odletem a stoji za prd.

0 Citovat

To nesouvisí s covidem, ale s přetížením terminálu T5 a z toho důvodu BA dlouhodobě létá některé short hauly v Londýně z T3. A to i v současnosti. 

V současnosti se jedná mimojiné jde o lety z Bukureste, Lucemburska, Stuttgartu, Prahy, Budapesti, Marseille, Zagrebu, Vidne, Gibraltaru a pár dalších.

0 Citovat

Začátkem loňského léta byly lety BA z/do Prahy za poslední roky výjimečně přesunuty na T5, nicméně od 26.3 jsou zpět na T3, takže ideální na OW lounge hopping a přestupy na AA, blbý na přesun na dálkovky BA na T5. I ta VIE a další jsou zpět na T3.

0 Citovat

 

No když se podíváte do letového řádu BA, tak zjistíte, že od konce října budou létat z PRG, VIE i BUD zase na T5.

0 Citovat

Ahoj, prosím při přestupu na T3 v rámci terminálu let BUD LHR LAX musím znovu na security nebo se jde jen přes tranzit? A vlastně po příletu jsem hned u Gate

0