Hledam destinaci v Evrope, kam se z Prahy a zpet dostanu v ten samy den, a abych neco videl. Ma to byt prekvapeni k vyroci. .

Ráno tam a večer zpátky – jednodenní letenky

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

8 reakcí

Hledam destinaci v Evrope, kam se z Prahy a zpet dostanu v ten samy den, a abych neco videl. Ma to byt prekvapeni k vyroci.

0

http://azair.me/!3BjZ

0 Citovat

Ústí

0 Citovat

tonic napsal(a):

Ústí

Jako v Predlicich nebo Trmicich by to bylo prekvapeni. Mysleli byste, ze jste v Indii a pritom byste byli v Usti:-)

0 Citovat

ten nadpis mi pripomina "suchy tam a mokry ven". Vylet na otocku je ztrata casu a penez. Pokud na teto myslence trvas, pak hledej letiste v centru mesta. Ci v blizkosti centra. Z hlavy me napada London City Airport, Amsterdam (15 mins vlakem na Centraal). Do Londyna myslim z Drazdan lital Cityjet. Ale at se nehonite a uzijete si to, tak bud prespat minimalne jednu noc nebo autem na otocku do Krakowa nebo Wroclavi.


edit: tak BA lita z prahy na City, Drazdany tam nevidim, ale je tam Berlin Tegel.

0 Citovat

S Danielem nesouhlasím, že by to byla vyložena ztráta času a peněz. Dost často hůř vychází tzv. prodloužené víkendy., kdy si člověk k rannímu odletu ještě musí připočítat hotel a taxi na letiště, protože v tu dobu ještě nic jiného nejede ;)

Z Prahy může dobře vycházet: Brusel (buď z Charleroi nebo s fullcostem na BRU - nedá se vyhledat azairem), Kodaň přes všední dny, Londýn (ten ale vyjde spolu s vlakem dost draze) a podle časů letů by mohlo ještě Bergamo. Čistě teoreticky by šel ještě Amsterdam.

0 Citovat

Londyn sa da aspon z BTS v pohode - ked vychytas easybus, alebo kupis stansted express 2 mesiace dopredu (a hlavne nie je vyluka:))

zo zapadnych destinacii mi prisla vzdy najlepsia jednodnovka Bergamo - letisko kusok od pekneho mesta, kde sa da v pohode zabit den, prip. vlakom kusok blizsie k Alpam a jazeram. 

ak vas netlaci cas, kupil by som na buduci rok napr. vikendovku do Kyjeva s UIA - tam bude cena letenky bude jednoznacne najdrahsia polozka vyletu. Narozdiel od roznych otociek na zapad :D

0 Citovat

Souhlasím s Michalem, nechápu, proč by to měla být ztráta času a peněz, v určitých případech i cesta může být cíl. Nevím, k jakému to je výročí, ale kromě již například zmíněné ho Amstru, Kodaně by se daly ještě třeba Bruggy (Gent). Romantické město (když si člověk odmyslí davy selfie asiatů), jako bonus se dá jet i o víkendu na otočku. Nevýhodou je samozřejmě časová náročnost z Charleroi, ale upřímně na to malé centrum a něco k snědku těch cca 6 hodin čistého času bohatě stačí, a to s bohatou časovou rezervou po cestě. Kdo rád riskuje, může zůstat i dýl :)

Myslím, že ten Kyjev (mimochodem super) jde taky velmi brzy ráno tam a pozdě večer zpátky jeden den o víkendu.

0 Citovat

A co Mallorca? Koukám, že Smartwings třeba 4. 6. má celkem slušnou cenu. Tam však brzo ráno, zpět večer.

0
8 reakcí