Ahoj všem, kdyby někdo věděl nějaký pěkný spoj z Prahy, Vídně apod. někam na Jávu potažmo rovnou až do Denpasaru, budu rád za echo. Chceme vyrazit až přelom září říjen, nicméně letenky bychom nejradši už měli v kapse  .

Indonésie (Bali, Jáva)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj všem,
kdyby někdo věděl nějaký pěkný spoj z Prahy, Vídně apod. někam na Jávu potažmo rovnou až do Denpasaru, budu rád za echo. Chceme vyrazit až přelom září říjen, nicméně letenky bychom nejradši už měli v kapse smiley
Dík moc,
RAF

0

Ahoj,
sledujte stránky Qatar Airways, mívají z Mnichova slušné nabídky do Kuala Lumpur a od tam už seženete levně do Denpasaru a pod.
Letěli jsme v pol. září 2013 za 430 Euro a letenky jsme kupovali v květnu. Z KL do DPS jsme měli za 30 USD tam i zpět.- s Air Asia.
Vypadá to trošku komplikovaně,ale cesta byla v pohodě. Tu nabídku měli 6 dnů, tak se vyplatí na stránky tak 1x týdně podívat.
Petra

0 Citovat

Zdar,

plánujeme na přelom září/říjen 2018 Singapur - Východní Jáva - Bali - Lombok, na 3 týdny.

Našel jsem PRG-SIN a DPS-PRG s Turkishem za 31k pro dva.

1) Má cenu čekat ještě na nějakou akci od Qataru nebo tak? Popř. i z blízkosti Prahy a klidně i do Jakarty či Kuala Lumpur (místo Singapuru). 

2) Ze Singapuru bychom chtěli přeletět buď do Yogyakarty (teď kolem 3000kč pro dva) nebo Semarangu (2500kč pro dva), oboje AirAsia. Jak to má AirAsia a podobné "místní" společnosti - jak dlouho před odletem má lepší ceny?

Díky!

0 Citovat

Na akci u Qataru zapomente , s nima to levnejsi nebude ...

0 Citovat

Řeším to stejné .... také Indonésii nebo Filipíny na říjen 2018 a už se mi zdá, že je trochu pozdě. Takže to vypadá, že taky vezmu letenku za 15k a bude to můj nejvíce nejdražší nákupp letenky v životě a smyju ze sebe tu auru levnocestovatele :(  ... tento rok je ubohý na nabídky (nemyslím CL, ale obecně)


Takže má rada je - BER TO .. skauting této oblasti dělám už dva měsíce v kuse

0 Citovat

Musíš jít tomu štěstíčku naproti...:-) Šup k matrixu a hledat, zrovna v říjnu se dá poskládat z Prg na Filipíny s odbaveným zavazadlem a vcelku pohodovými 2 přestupy za 9t. Modří už (snad) vědí.

0 Citovat

Bylo by prosím možné rovnou napsat tu konkrétní nabídku místo "hádanky"? A co něco podobného do Indonésie/Singapuru?

Díky.

0 Citovat

cali napsal(a):

Musíš jít tomu štěstíčku naproti...:-) Šup k matrixu a hledat, zrovna v říjnu se dá poskládat z Prg na Filipíny s odbaveným zavazadlem a vcelku pohodovými 2 přestupy za 9t. Modří už (snad) vědí.


Nejsou to náhodou "jižní  šikmovoký"  :-)
0 Citovat

no ja vidim na Flipiny len cez Kuvajt do 10k..a jeden prestup .. druhy prestup je ak sa rata bus do Mnichova :D

0
8 reakcí