Ahoj, chystám se letět z Vídně do San Franciska. Přestup v AMS. Společnost je DELTA. Na přestup po cestě tam mám pouze hodinu a 10 min. Bude to stačit? Co by se případně stalo, kdybych to nestihla? Oba lety - tam i zpět jsou s Deltou. Děkuji .

Amsterdam - Hodina na přestup

Založila ve fóru Letiště

7 reakcí

Ahoj, chystám se letět z Vídně do San Franciska. Přestup v AMS. Společnost je DELTA. Na přestup po cestě tam mám pouze hodinu a 10 min. Bude to stačit? Co by se případně stalo, kdybych to nestihla? Oba lety - tam i zpět jsou s Deltou. Děkuji

0

Pokud by to nestačilo, tak to tak neprodají. Pokud by jsi to nestihla, tak se o Tebe postarají a přesunou Tě na následující let.

0 Citovat

No snad to tak bude. Letenky chci zarezervovat zde přes Cestujlevne přes ten vyhledávač. Každopádně Delta je na oba lety. Ale přímo na stránkách Delty jsem tyto lety nenašla. Jen předražené.

0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/blog...na-letisti

0 Citovat

Před třemi týdny jsem v pohodě stíhal 50 minut.

0 Citovat

když přiletíš bez sekery, tak v poho...



0 Citovat

Děkuji, už jsem klidnější. Nakonec mám myslím let s delším přestupem. Teď nevím z hlavy, ale pro příště budu vědět, že je to dobré a stíhám. Díky všem :)

0 Citovat

Ahoj. My jsme minulý měsíc letěli také s Deltou, měli jsme asi hodinu a půl a bylo to tak tak. Docela to zdržoval ten bezpečnostní pre-screening, kde byli někteří úředníci docela nepříjemní (my jsme měli kliku na pohodového chlapa). Nicméně odlet navazujícího letu byl následně zpožděn, takže jsme to stihli.

0
7 reakcí