Ahoj cestovatelé, mám koupené letenky u Ryanair - PRG-CRL (Brussel - Charleroi) + bus do centra i na cestu zpět na letiště v termínu 30.8. - 2.9.. Bohužel nemůžu ze zdravotních důvodů letět, a tak nás čeká cesta autem. Přenechám(přepis jména na letenkách je možný) za cenu domluvou! Ozvěte se... .

Nabízím 3x letenku Praha-Brussel a zpět (30.8.-2.9)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahoj cestovatelé, mám koupené letenky u Ryanair - PRG-CRL (Brussel - Charleroi) + bus do centra i na cestu zpět na letiště v termínu 30.8. - 2.9.. Bohužel nemůžu ze zdravotních důvodů letět, a tak nás čeká cesta autem. Přenechám(přepis jména na letenkách je možný) za cenu domluvou! Ozvěte se...

0

To tady dlouho nebylo... Kolik mi doplatíš když to vezmu?

0 Citovat

Poplatok za zmenu mena je 115 eur / let, čiže v tomto prípade 230 eur.


Nové letenky PRG-CRL v tomto termíne stoja cca 1200 Kč, teda asi 45 eur.


Jedine ak by sa ti podarilo nájsť niekoho, kto sa volá rovnako ako ty :)

0 Citovat

Prosím, nejprve si zjistěte veškeré ceny přepisů jmen a hlavně - jak píše jery - aktuální cenu nových letenek na dané termíny. Pak vám bude jasné, že prodej je nerealizovatelný a ekonomicky zcela mimo pro vás jako prodávající, tak pro kupující. V určitém mizivém procentu případů, kdy se jedná o prodej na last-minute termín, se podobné nabídky třeba vyplatit můžou - pak prosím. V tomhle případě je to jen zbytečné matení případných zájemců, kteří se nevyznají a netuší, že by koupí od vás zaplatili x-krát víc než za novou letenku. 


Podobné příspěvky proto budou napříště rovnou mazány.

0 Citovat

Inak koľko sa teraz objaví biznismenov čo budú chcieť predať centove letenky s Level...

0
4 reakce