V září letíme s ženou do Říma se společnosti Vueling. Budeme mít kufr 66×40×20 cm do 23kg a  2 malá osobní palubní zavazadla. Může mi někdo zjistit , jaká bude cena za kufr. Děkuji za poskytnuté informace.  .

Cena zavazadla při dokoupení

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

14 reakcí

V září letíme s ženou do Říma se společnosti Vueling. Budeme mít kufr 66×40×20 cm do 23kg a  2 malá osobní palubní zavazadla. Může mi někdo zjistit , jaká bude cena za kufr. Děkuji za poskytnuté informace. 

0

https://www.vueling.com/en

0 Citovat

jarkn napsal(a):

https://www.vueling.com/en

najst si to vie na strankach kazdy, ale ide o osobnu skusenost

0 Citovat

Tak já mám kufr asi za 699,- tak raději lítám s batohem

0 Citovat

Batoh byl teda dražší ale zase je pohodlnější ;-)

0 Citovat

Jakou osobní zkušenost??? Dotyčný se ptá na cenu odbaveného zavazadla do 23 kg a to lze snadno najít na výše uvedených stránkách www.vueling.com - bez ohledu na to, že nevíme, v jakém tarifu letenky koupil...


Obecně: pokud si zavazadlo přidáte přes svoji rezervaci na stránkách www.vueling.com, bude vás stát v rozmezí od 10 - 32 € v závislosti podle toho KAM a KDY letíte, pokud až na letišti tak 50 € 
0 Citovat

Mel, to uz len zo srandy ... ked tu uz robime google :))

https://www.vueling.com/en/vueli...ed-baggage

0 Citovat

Mel sorry ale toto jsem pochopil i já, a to natvrdlost je moje druhé jméno. Nezbývalo tak nic jiného, než se přidat.

0 Citovat

Jako dobrý, hoši :-):-).... ty přiblblý dotazy a hysterie kolem zavazadel a sedaček Ryanair mi tady poslední dobou taky štvou, pořád dokola, vždycky si říkám, jak ty lidi zvládli koupit letenky :-) ... a zapomněla jsem na váš brilantní sarkasmus :-):-):-), palec hore :-)

Tak snad najde Vladimír aspoň svojí rezervaci na stránkách..... 
0 Citovat

Mám o něj v tomto obavy, když nedokáže najít info o kufru....

0 Citovat

Já bohužel pozoruju, že podobných jedinců je tu stále více a těch kteří tu byli ze začátku čím dál méně a méně, což je velká škoda.  Jak tu někdo psal, směřuje to k mainstreamu a to velmi rychle. Myslím, že už se nemusí hledat ty krásné hlášky na FB, ale mohou se klidně použít místní zdroje.

0 Citovat

Děkuji vám všem za vaše názory... Opravdu jste mi velice pomohli...

0 Citovat

Nezlob se vladimirtabor ale na základě tvé otázky výše si nejsem jistý, že ti kdokoliv bude schopen pomoct...

0 Citovat

Díky za pomoc, info ze stránek jsem si přečetl,jenom jsem nevěděl,že každá společnost má svoje pravidla.Kamarád letěl do Egypta a měl v ceně i odbavené zavazadlo do 23kg. Nelétám, tak to jsou pro mě nové informace, možná někomu připadá můj dotaz naivní,proto ale ze mě nemusejí dělat blbce. I tak děkuji za názory.

0 Citovat

nie je naivny, skor trosku lenivy :) 

0
14 reakcí