Zdravím, máte někdo zkušenost s rychlým přestupem v Londýně (letiště STN)? Budu mít cca 55 minut na přestup, stihnu následující let? .

Přestup London Stansted 55 minut?

Založil ve fóru Letiště

12 reakcí

Zdravím, máte někdo zkušenost s rychlým přestupem v Londýně (letiště STN)? Budu mít cca 55 minut na přestup, stihnu následující let?

0

2 separatne lety? asi nie. vsak je vobec na Stansted nieco ako air-side, ze sa da tranzitovat?

0 Citovat

Tuším, že klasická air-side není, minimálně v jedné z částí. A i kdyby byl, 55 minut je opravdu nereálných.

0 Citovat

nebrat, mozne to je, ale za predpokladu 1.nemas odbavena zavazadla 2.prirucni mas pri ruce 3. inbound nema sekeru 4. na pasovce a security nejsou fronty. Takze chances are slim. Nebrat. Rika nekdo kdo na stanstedu transferuje tak 10x do roka poslednich 10 let.

0 Citovat

Asi budu patrit k tem co litaji pres Standsted  nejcasteji , dodam bohuzel , protoze tohle  debilni letiste skutecne rad nemam ., ale k tem 55 minutam  ,  nelze to pausalizovat , zalezi odkud  priletis , v kolik hodin , ktery den  , samozrejme  zpozdeni neberu v uvahu  .  jedine z Irska  a samozrejme  pri mistnich letech nemusis pres pasovku a vstupujes rovnou do haly , ovsem abys   pokracoval dal, aniz bys vylezl do haly nelze , takze cely proces security znovu , za tusim dneska uz  6 nebo 7 liber si muzes koupit fast track , zkusil jsem ho jednou  a cely  presun mi pak trval  25 minut  do odletove haly, ale tam musis  pocitat pak dalsich treba 15-20 minut na gate  ( ovsem letel jsem z Irska  a bylo jeste malo lidi  )

  Z CR jsem vyhral sazku ze stihnu let, ktery mel  cas na prestup 40 minut , ale to uz je nekolik let zpatky  a stihnul jsem to jen  proto, ze prvni let priletel  o  pet minut drive  a druhy se opozdil o  5 minut . takze vlastne  bylo k dispozici 50 minut a muj prestup se uskutecnoval  ne  chuz,i ale behem a byl jsem poslednim cestujicim co se dostal na  palubu 

Krom fast tracku by se dal pouzit  mozna jeden neeticky podvod , vzit sebou  berli  s tou  te pusti jako telesne postizeneho   vsude prednostne  i pres pasovku , ale  zase tezko muzes  predvadet pak  beh jako  Bolt -)  

Normalne vaham, kdyz je tam prestup pod  hodinu a pul ,  pod hodinu to rovnou zavrhnu , navic se domnivam , ze se oproti  tem  drivejsim letum  vse zhorsilo , prilety byvaji opozdene ,,sice odlety taky  ,ale na to uplne spolehat nejde ,, reknu to tak , 70 minut  muzes riskonout , pri  55 minutach  ti proste  minimalne tech 15 minut chybi  , jestli prletis  na cas  uprkem to vezmes  pres pasovku  dal pak na security  zkusis  predbihat, budes mit fast track muze se ti to povest ..ale jinak  smula ...

0 Citovat

Nechci zakládat nové téma, tak připojím svůj dotaz sem.  23.11. přiletíme na Stansted v 17:45 z Ponta Delghady. Jaký by jste volili postup při cestě zpět do ČR? V 19:05 letí do Prahy Wizz, ale mám trochu obavu, jestli není na přestup málo času. Letíme pouze s malým příručním zavazadlem.

0 Citovat

SDAN napsal(a):

Nechci zakládat nové téma, tak připojím svůj dotaz sem.  23.11. přiletíme na Stansted v 17:45 z Ponta Delghady. Jaký by jste volili postup při cestě zpět do ČR? V 19:05 letí do Prahy Wizz, ale mám trochu obavu, jestli není na přestup málo času. Letíme pouze s malým příručním zavazadlem.

Myslis Ryan? 😀 Wizz urcite ze STN neleta, no pokud bude zpozdeni, tak jsi v pytli, ja bych to asi nerisknul, ale vyjit to muze...je to takove dost na hrane

0 Citovat

No jo, nějak jsme to přehlídnul. Takže to asi vypadá na odlet až další den ráno. Aspoň to bude bez stresu.

0 Citovat

Ještě koukám, že tam je v 19:05 spoj do Brna, tak stále váhám..


0 Citovat

Tak si kup oboje letenky, pokud nejsou nějak extrémně drahé. Já jsem to taky takto párkrát vyřešil, máš potom větší klid. Prostě nestihneš, tak hold poletíš další den.

0 Citovat

Tým druhým letom do Brna si jak pomôžeš? Keď to letí v rovnaký čas jak do Prahy podľa toho čo píšeš.. 

0 Citovat

Do Prahy letí ve stejný čas Wizz, ale z jiného letiště.

0 Citovat

Ze  Stanstedu to na Luton nedas  je to autem hodinka i kdyz by se povedlo 50 minut tak pulhodka na ten zbytek  nestaci , takze jedine to Brno ..jestli tam mas  1.20 . tak si kup fast track , sice  7 liber ale  mas sanci ze jsi tak za 35 minut na  gate i kdyz by 45 ,,tak by mohlo byt i male zpodeni ..,obcas risknu 1.10-1.20  ,ale spis s tim fast trackem 

Zalezi  i  na dnu a hodinach  ,navic kdovi jak ten jejich slavny brexit ,urcite  od letadla v poklusu  tech 15 minut pres  komtrou    a pak druhyvh  15 na gate ,potrebujes tamu byt v tech 18.45 , tak tam mas na vsechno neocekavene  30 minut  kdyz to das za pul hodku od letadla na gate ,

Asi bych mel obavu v listopadu z pocasi  , nemas tam neco na pozdeji ?


0
12 reakcí