Zdravím, stala se nám nepříjemná věc. Jsme ve Vietnamu a máme měsíční vízum, které nám končí 25.8. Jsme v Danangu a chtěli jsme odtud odletět buť do Hongkongu nebo do Tchaiwanu.No a než jsme se rozhodli odkud odletíme, ceny letenek brutálně stouply a teď jsou za cca 3000 Kč /os. oproti 900 Kč, kde byly ještě před týdnem.Jinak my bychom chtěli kamkoliv v JV Asii, ale né do Bangkoku (v Thajsku jsme již měsíc byli a chystáme se tam znovu koncem září) ani do Kuala Lumpur (tam jsme to již projeli až do Singapuru). Jinak kdekoli.Máte nějaký tip, jak se odtud dostat aniž by nás 2 letenky stály 6 tisíc nebo abychom nemuseli absolvovat 10hod. cestu do Hanoie odkud bychom letěli jen o trochu levněji? Priorita je stále Hongkong a Tchaiwan. Předem díky za jakékol rady :-P .

Pryč z Vietnamu (Danang) do 25.8. (končí vízum)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím, stala se nám nepříjemná věc. Jsme ve Vietnamu a máme měsíční vízum, které nám končí 25.8. Jsme v Danangu a chtěli jsme odtud odletět buť do Hongkongu nebo do Tchaiwanu.


No a než jsme se rozhodli odkud odletíme, ceny letenek brutálně stouply a teď jsou za cca 3000 Kč /os. oproti 900 Kč, kde byly ještě před týdnem.


Jinak my bychom chtěli kamkoliv v JV Asii, ale né do Bangkoku (v Thajsku jsme již měsíc byli a chystáme se tam znovu koncem září) ani do Kuala Lumpur (tam jsme to již projeli až do Singapuru). Jinak kdekoli.


Máte nějaký tip, jak se odtud dostat aniž by nás 2 letenky stály 6 tisíc nebo abychom nemuseli absolvovat 10hod. cestu do Hanoie odkud bychom letěli jen o trochu levněji? 


Priorita je stále Hongkong a Tchaiwan. 


Předem díky za jakékol rady :-P

0

A co prejet pres Lao Bao do Laosu? To budete z Vietnamu nejrychleji a nejlevneji.

0 Citovat

To nás napadlo, čekat na poslední chvíli, jestli nezlevní nějaký let a kdyžtak přejet do Laosu. Vyřídíme vízum na hranicích nebo to je potřeba předem?

0 Citovat

VYŘEŠENO. Letenky na 24.8. (den před koncem víza) klesly na 1900, tak jsme rychle koupili. A jdeme plánovat Hongkongskou jízdu :-P :-)

0 Citovat

Honkongska jizda bude pěkně drahá, ale v týdnu bych určitě udělal odskok do Macao ;)

0 Citovat

Presne, čo sa ušetrí na letenke, to sa rozbije v HK :))

0
5 reakcí