Moc prosím, máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem letenek? Přes Skyscanner to ukazuje levnější cenu letenek oproti ostatním společnostem v řádech tisíců. Byla bych moc ráda za jakoukoliv referenci! Ráda bych ušetřila, ale nevím, zda se tomuto portálu dá věřit a jestli to riziko za to stojí.Děkuji :) .

Zkušenosti s Tripairem?

Založila ve fóru Vyhledávače letenek

16 reakcí

Moc prosím, máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem letenek? Přes Skyscanner to ukazuje levnější cenu letenek oproti ostatním společnostem v řádech tisíců. Byla bych moc ráda za jakoukoliv referenci! Ráda bych ušetřila, ale nevím, zda se tomuto portálu dá věřit a jestli to riziko za to stojí.

Děkuji :)

0

Headquarters

26, Pentelis str.,

175 64 P. Faliro,

Athens, Greece


To hovorí za všetko - absolútne dno predajcov. Ak aerolinka nič nezmení, všetko bude OK. Ak niečo zmenia, pravdepodobne vám nikto nedá o ničom vedieť a za akúkoľvek zmenu budú buď pýtať poplatok v rádovo desiatkach eur alebo vás už pri nákupe zmotajú na kúpu "poistenia" za cca 20-50 euro, kde tieto zmeny budú free. Problém je aj so spravením seatingu, pridaním batožiny atď... Nehovoriac o tom, že ak je to o tisícky lacnejšie len u nich, môže to byť error, letenku vám ani nevystavia, peniaze vám budú vracať niekoľko týždňov až mesiacov a ešte si dačo strhnú ako administration fee.


Či to za to stojí nechám na zváženie. Ja by som do toho šiel jedine pri úspore 200+ euro a len na trip, ktorý si prípadne môžem dovoliť nepreletieť.

0 Citovat

Děkuji za Váš názor. Jedná se o let do Miami s jedním přestupem, který je už rovnou, a jako jediný v podobné cenové relaci, i s odbaveným zavazadlem a žádná aerolinka ho nenabízí (alespoň jsem to nikde nedohledala, jedná se o British Airways a navazující Virgin Atlantic). Společnost Tripair to má nejlevnější a zároveň má na Skyscanneru nejlepší hodnocení, bohužel je ale jen ve hvězdičkách. Cena error nebude, už tento let sleduju přes měsíc. Zatím jsem se ale nerozhoupala ke koupi a cena stále stoupá. 

0 Citovat

No a to, že ten let sledujete má jakou souvislost s nějakým chybovým tarifem? Jasně, šance je malá, ale přijít může.Na koupi letenky ještě je čas, jestli chceš letět na jaře 2019.

0 Citovat

Těch tarifů s BA/VS jsme tu házeli několik :) Není potřeba se uchylovat k Tripairu... https://www.cestujlevne.com/akcn...zavazadlem

0 Citovat

Myslela jsem to tak, že chybný tarif to asi nebude, protože ty jsou vždy jen na chvíli, než to někdo zjistí ne? Reagovala jsem na předchozí komentář, ne že by se v dalších dnech nějaký error nemohl objevit..

Super, budu sledovat :) 

0 Citovat

Ahoj, hledal jsem nějakou fajn letenku jen tak na víkend na krátké poznání města a zahlédl jsem let Aegean z Prahy do Vídně s poměrně ideálním množstvím času na přestup v Aténách. Cena je cca 1600 Kč, což mi taky nepřijde špatný.

Problém je v tom, že na stránkách Aegean se letenka z Prahy až do Vídně koupit nedá a samostatně vychází na kotel (cca trojnásobek). Je bezpečný to bookovat přes Tripair nebo je to spíš vrchol pošetilosti?



je-to-real.png

0 Citovat

Proč ne?  Jedině, že mohou hnout s tím druhým letem a tedy se zkrátí doba v Aténách. Ale druhá věc je, zda se ti to vůbec podaří koupit. S podobnými kombinacemi s A3 mám jisté zkušenosti...

0 Citovat

Do odletu zbývá chvilka. Pravděpodobnost změn je minimální. Pokud budou, náleží kompenzace, až na výjimky uvedené ve směrnici. Asi bych to koupil. Jen bych se podíval, jestli Řeci přes víkend neplánují nějakou stávku. 

0 Citovat

Myslel jsem, že ho mohou klidně šoupnout na ten ranní let, což by byla pakárna a samozřejmě bez kompenzace...

0 Citovat

Těchto letenek s Aegean mám již pár proletěných a jdou koupit jen přes takové prodejce. Rozhodně bych se při této ceně nebál, protože riziko není tak velké. Na prohlídku Atén ideální, protože tam není moc co více dělat. Hlavně pro držitele studentské ISIC karty jsou vstupy zdarma.

Častou jde najít plno jednosměrek za super cenu hlavně do Istanbulu a zpět. Vyjde to levněji než Turkish Airlines. Pro *A status zavazadlo zdarma. Přístup do Turkish salónku v Istanbulu (Ataturk) a i hodně dobrého Lufthansa v Athénách (není sprcha). Zajímavé míle do Turkish oproti jiným letenkám.

0 Citovat

Díky, kupuju!

0 Citovat

Levné letenky - http://tonzes.com/flycz.htm Profesionální a proklientský přístup, ochota a rozumné ceny. 

0 Citovat

Kontrola letu před odletem je snad pro každého samozřejmost.

0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Kontrola letu před odletem je snad pro každého samozřejmost.

Asi ne.

0 Citovat

No pak bych problém neviděl primárně u Tripair.

0 Citovat

po bitke kazdy general, ale kto kupoval letenku posledny rok, tak si asi mohol vsimnut ze je trochu nestandardna situacia

0
16 reakcí