Ahoj, sháním letenky na Havaj na konkrétní data  - 24.10.-7.11. (plus minus 2 dny na začátku a týden na konci). Odkud/přes co se tam vyplatí letět? Moc díky!  .

Havaj na podzim

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, sháním letenky na Havaj na konkrétní data  - 24.10.-7.11. (plus minus 2 dny na začátku a týden na konci). Odkud/přes co se tam vyplatí letět? Moc díky! 

0

A jaký máš budget a představu? Z Wroclavy se dá letět přes Frankfurt a Toronto do Honolulu ve tvých termínech za necelých 18000 Kč s dvěma přestupy a pod 25 hodin, což mi přijde pro cestu na Havaj docela ok poměr cena a výkon.

0 Citovat

Ono z Evropy se na moc nižší částku člověk nedostane, zvlášť na konkrétní data. Jak říká Liborek, nejlevněji to jde aktuálně z Wroclawi nebo Katowic, z Prahy cca o 3-4 tisíce výš.

0 Citovat

Wenn sparen macht Spass!

Pokud by jsi chtěla opravdu ušetřit, tak aktuálně lze využít tarify AA z FRA, let přesně v tvém termínu 24.10.-7.11. Frankfurt - Seattle je za 240,-EUR a ze Seattle na Havaj se dostaneš  s UA, Hawaiian nebo Alaska Airlines za 280,- EUR...

0 Citovat

V tomhle obdobi uz je cokoliv pod 20k super cena..

0 Citovat

Ahoj, dík moc. Já se právě zrvna v téhle destinaci vůbec nevyznám, doufala jsem tajně (a evidentně bláhově) v nějakou zázračnou cenu pod 15 tisíc - něco levně na pobřeží a pak přelet s americkýma aerolinkama. Letím s tříletým dítětem, tak se to prodraží:( Ten Seattle se mi ale líbí, mám tam kámošku, tak bych tam zkusila i dva tři dny zůstat. Moc díky!

0 Citovat

15 je nerálnych pokud máte jen velmi malou flexibilitu co se termínu týče a chcete letět za 6 týdnů. A s dítětem bych hleděl spíše na čas strávený na cestě, než za každou cenu ušetřit. 

0
6 reakcí