Ahojte. 13. Prosince v 16h bychom měli s manželkou doletět z Pekingu do Londýna na letiště Heathrow. Snažím se najít nějaké letenky s odbaveným zavazadlem do 20Kg za rozumnou cenu, ale nedaří se mi.  Potřebujeme na jedno z letišť: Brno, Ostrava, Bratislava, Praha, nebo Vídeň. (jsme ze Zlína)Úplně nejlepší by byl odlet ještě ten samý den ze stejného letiště, nebo další den z jiného letiště, ale to se k letence přičte přejíždění a ubytování.Pokud by měl někdo nějaký tip na let s odbaveným zavazadlem a dobrou cenou budeme rádi :)Jako nejlevnější jsem zatím našel z Lutonu další den kdy mi to s levným ubytováním a přejezdem na letiště a přikoupením odbaveného zavazadla vyšlo na nějaké 3,5 tisíce...Předem děkujeme za každý tip :) .

Letenka Londýn - ČR Prosinec 2018

Založil ve fóru Hledám letenku

12 reakcí

Ahojte. 13. Prosince v 16h bychom měli s manželkou doletět z Pekingu do Londýna na letiště Heathrow. Snažím se najít nějaké letenky s odbaveným zavazadlem do 20Kg za rozumnou cenu, ale nedaří se mi.  Potřebujeme na jedno z letišť: Brno, Ostrava, Bratislava, Praha, nebo Vídeň. (jsme ze Zlína)

Úplně nejlepší by byl odlet ještě ten samý den ze stejného letiště, nebo další den z jiného letiště, ale to se k letence přičte přejíždění a ubytování.

Pokud by měl někdo nějaký tip na let s odbaveným zavazadlem a dobrou cenou budeme rádi :)

Jako nejlevnější jsem zatím našel z Lutonu další den kdy mi to s levným ubytováním a přejezdem na letiště a přikoupením odbaveného zavazadla vyšlo na nějaké 3,5 tisíce...

Předem děkujeme za každý tip :)

0

Ahoj, s odbaveným kufrem v základu ten den nic neseženete. Z Heathrow jedině British Airways do Prahy v 19:25 za 129 liber včetně příplatku za kufr. Žádné low-costy z jiných letišť ten den nemáte šanci stihnout, takže případně až druhý den v pátek, a to vyjde nejlevněji SmartWings z Gatwicku do Prahy za 2100 Kč i s kufrem: https://bit.ly/2RAB6XF, je ale otázka, zde se to ve finále vyplatí po započítání hotelu a dopravy mezi letišti, asi mírně ano, ale moc neušetříte.

0 Citovat

DimikUK napsal(a):

Za £35 plus baggage fee do Blavy. Tam prespat (prilet 23:00) a druhej den do Zlina

Čau, máš nějaký odkaz na letenku? To by bylo dobré, protože do Blavy pro nás může někdo dojet...


0 Citovat

DimikUK napsal(a):

https://www.ryanair.com/gb/en/tr...promoCode=

Normalne pres Ryanair web nebo apku. 20kgzavazadlo je £25 extra 

Akorát že to na to letiště nemůžeme stihnout...:( Přiletíme na Heathrow

0 Citovat

Po letu z Pekingu se trmácet dál s kuframa a ušetřit tisícovku....radši bych vzal BA do Prahy.

0 Citovat

Našel jsem letenku další den z Lutonu do Bratislavy za 1200 Kč, když si připatím za zavazadlo tak to vyjde 2200 na jednoho a s ubytkem přes airbnb a dopravou na letiště (metro + bus easy..) vyjde na necelé 3 tisíce na jednoho a z Bratislavy pro nás někdo dojede...

0 Citovat

Proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite? 14:20 vam za cca 2000 leti Smartwings do Prahy a odtamtud se do Zlina asi dostaneye snaz nez z Blavy...?

Jinak velmi slusny hotl v Lutonu stoji 23 GBP (Premier Inn Luton Town Centre) www.premierinn.com
0 Citovat

Petr76: Budeš se divit, ale z Blavy je to do Zlína určitě lepší než z Prahy. Vlakem i pod 2 hoďky a čtvrt, autem jen 150 km - to může pro ně přijet i někdo známý. Pro Moraváky není Praha pupkem světa. :-)

0 Citovat

Pointa byla v tom ze Gatwick je z LHR bliz a lepe dopravne dostupny nez LTN a spoj leti o 4 hodiny drive nez Wizz. Z Blavy se vlakem ve 22 asi tezko nekam dostane.  Proc hned vyskakujete jak papirovy cert kdyz si nekdo dovoli zminit Prahu?

0 Citovat

Reagoval jsem na to, že Praha není pro nás z východu republiky dostupnější.  Všichni známí se vyhýbají odletu z Prahy jak čert kříži. Vy se tam na západě taky všichni nehrnete do Frankfurtu. My máme rádi Bratislavu a Vídeň. :-) Cesta do Prahy je pro nás delší jak drtivá většina letů po Evropě. 

0 Citovat

Mluvis doufam vlakem Ceskych drah nebot nevim o zadnem spoji, co jede ze Slovenska pres Otrokovice u konkurence. 

0 Citovat

Imho se opravdu jedná o spoj ČD.

Já jsem teda Vsetín (30km od Zlína), přímák vlak nám do prahy trvá cca 3:40. Takže oproti Zlínu výhoda. Nicméně taky jsem zaregistroval, že Bratislava překvapivě není zas tak nedosažitelná, přes Otrokovice jezdí zajímavé spoje. Vídeň jsem zatím nevyzkoušel.
0 Citovat

Některé vlaky jsou na našem území jenom operované ČD. Většinou je to s přestupem v Břeclavi.  Přes Otrokovice směr Břeclav jezdí mezinárodní rychlíky z Polska do Vídně, z Břeclavi zase spoje z Německa do Maďarska. Jel jsem už i přímým spojem ze Starého Města u UH (což je skoro vedle Otrokovic) až do Bratislavy, jezdí spoj z Varšavy do Budapešti. A tehdy bylo mnohem výhodnější radši jet na autobus SA do Bratislavy než do blízkého Brna, což byla předchozí zastávka toho autobusu směrem do Chorvatska. A Vídeň je úplně parádní, to se dostanu vlakem za 2 hodiny až na letiště. 

0
12 reakcí