Chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně létání bez cestovky. Zatím s tím nemáme žádné zkušenosti a nevíme přesně co vše musíme udělat. Už jsme našli letenky od společnosti Ryanair a našli jsme i špatné ohlasy na tuto společnost. Mohli by jste mi prosím napsat co vše je tedy potřeba domluvit a zařídit? Děkuji .

Dovolená bez cestovky

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

Koupíš jen hotel, je jedno kde... Objednáš, zaplatíš, jedeš. Jak na booking nebo hotels.com.

Byl jsem na začátku června a jediné, kde se dalo ochladit a osvěžit byla klimatizovaná toaleta na pláži a  chlazený bazén pro děti. Ale zase to stálo 1000,-EUR pro 2 dospělé + 2 děti, včetně letů s EK z MUC, takže jsem to překousnul:-)


0 Citovat

cali napsal(a):

Ale zase to stálo 1000,-EUR pro 2 dospělé + 2 děti, včetně letů s EK z MUC, takže jsem to překousnul:-)


Cali Cali!! Ze zrovna ty to mas zapotřebí. :-)) Ale na druhou stranu každá zkušenost dobra. 

0 Citovat

Proč, tohle byl super deal:-) 4 letenky s EK a týden v Hiltonu se snídaní v RAK. Děti tenkrát byly nadšené. Dnes by za to nebyly ani 4 letenky se Smartwings.

0 Citovat

Aha.Ja myslel, ze to bylo v poslední době. Kazdopadne představa, jak se všichni cachtaji v dětském bazénku, nebo okupují toaletu, aby se trosku ochladili, je skvostna :-)))

0 Citovat

Jako Dubaj v tomhle termínu je šílenost, ale někomu to nevadí. Každopádně bych ještě počkal a neobjednávsl přímo. Němci nabízejí mnohem lepší ceny. Navíc v létě se prodávají zájezdy do Dubaje za směšné ceny jako lastminute.

0 Citovat

Díky za všechny názory. Asi nejdřív koupím jenom letenky u Emirates a někdy před odletem začnu řešit hotel samostatně.

0 Citovat

Tak s tim typem vedra mam davnou zkusenost z Floridy ,moc se na to zvyknout neda ,myslim ze do tech 35 je to jeste rozumne ,ale jak leze teplota ke 40 a vic,  tak uz to cloveka nebavi  ani u more , nehlede k tomu, ze ta voda  nemuze osvezit , nejak spis ale nepochopim, pokud ma jit o koupani, proc zrovna Dubaj , to koupani tam prece neni zase az tak neco, pro co se tam jezdi , v posledni dobe jsme zacali jezdit hodne po plazich a urcite jsou mista s teplym morem ,ktera  jsou na koupani lepsi nez Dubaj

K te tve otazce mam tu zkusenost , ze jsem meli hotel v Dubaji pres booking,com  ,vlastne dva hotely , protoze , jsme to meli  pri ceste do Omanu , na ceste tam i zpet ,kazdy hotel jinde , pozdeji me napadlo ze bychom mohli mit tam i zpet stejny hotel , ale na booking,com uz nebyla ta  prvotni cena , tak jsme napsal  primo na hotel a oni mi  nabidli specialni cenu , kdyz jsem to ale propocital , tak se to nakonec  prilis od booking,com nelisilo ,navic jsem vic veril booking,com nez hotelu ,kdyz s tam uvadel takove pripominky , ze je to specialni cena jen pro mne a ze to nemam zverejnovat apod. a vlastne bych v ruce mel jen jejich email , kdezto na bookingu mam rezervacini kod a vse pro pripadnou reklamaci jaksi vic podchycene

S jinou rezervaci nemam zkusenosti  vybiram vyhradne pres booking , jedine v CR si zavolam na hotel primo ,parkrat nam na ubytovani rekli. at se priste obratime primo na ne .ze nam daji slevu ,ale zatim jsme vic nez  2x na stejnem miste nikdy nespali i kdyz jsme  ve stejnem miste byli treba 4x

Taky nejak nechapu, proc je limitem jen Praha nebo Viden , kdyz se vykasles  na cestovku ,ubytovani si zaridis sam a letenku si taky koupis sam ,tak ten odlet muze byt odkudkoliv ,kde bude cena plus dobre spojeni


0 Citovat

Mikire, číst ty tvoje souvětí je tortura:-)  A on hlavně nejede do Dubaje, ale do Fudžajra,

což jak asi nevíš je emirát u Ománského zálivu;-)
0 Citovat

Aha ,cali, tak to jsme nejak prehledl ,jiste v SEA muze byt nekde koupani hezci ,no a moje souveti uz znas -) , ale carky uz delam -)

0 Citovat

Nechci se tě nějak dotknout mikire, ale nepíšeš ty podle toho čím víc čárek, tím víc adidas? :-)

0