Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Vlastimil B. napsal(a):

Maltézský kříž ale přece na směrovce mají jak Air Malta (národní dopravce), tak Malta Air (Ryanair holding)

;)

Aha, ok to jsem nevěděl, každopádně si rozumíme. 

Myslel jsem že ty Malta Air letadla mají normální FR livery

1 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

[citace="Vlastimil B."]

Maltézský kříž ale přece na směrovce mají jak Air Malta (národní dopravce), tak Malta Air (Ryanair holding)

;)

Aha, ok to jsem nevěděl, každopádně si rozumíme. 

Myslel jsem že ty Malta Air letadla mají normální FR livery

[/citace]

Jasně, psal jsem jen trochu off topic. Ony pod hlavičkou Malta Air samozřejmě létají běžně i MAXy s klasickým FR livery.

0 Citovat

Audit napsal(a):

Měl jsem zažádáno o změnu na BTS / ACE v březnu 2023 a zmizelo to (stejně VIE / ACE).

Dnes dokonce zmizely v účtu i původní zrušené lety. 

Nicméně je stále můžu dohledat ručním vložením a mám screen.

Taky bych rád už dotáhl dokonce misi Maroko.

 

Už zase nahráno. 

0 Citovat

Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti se stornováním nebo se změnou jména na rezervaci? Udělají to a za kolik? Díky za odpovědi.

0 Citovat

Oprava chybne zadaného písmena (do 3 písmen) zdarma, Zmena mena za 115 eur online / 160 eur cez chat. 

0 Citovat

Tak zmena za maroko v pohode aj ked to bolo darovane od ota. Len skoda, ze mi nevyslo aj to tenerife-agadir, takto miesto na malorku pojdem do litvy.

0 Citovat

Vcera k St Patricku Ryanair plno peknych letenek z  Vidne za 5 nebo 8 euro one way na duben 

0 Citovat

Vyuzil jsem VIE-DBV na Velikonoce. Jen doporucuju zavazadla kupovat hned. V mem pripade Priority Boarding 10EUR pri nakupu vs. 20EUR jako moznost dokoupeni pozdeji.  V mem pripade nova letenka+kufr vyjde levneji, nez jen dokoupeni Priority, coz se mi jeste nestalo.  

0 Citovat

Mozna tim ,ze jsi kupoval hned a  destinaci  vetsinou  nabidka letenka + kufrv + sedadlo  byva  za vic, nez kdyz koupis jen letenku s malym zavazadlem  +Priority  Nevyhoda koupe hnes spociva v tom ze pri zmene ti to pak uctuji jinak ... jedna z neferovek Ryanairu , ale kdyz jsou letenky za 5 euro tak se da privrit nad tim privrit oko 

0 Citovat

Ahoj, letěl někdo s dětmi poslední dobou s ryanairem? Jsou vyzadovany pro děti do 12 let covid testy? Nikde to nemůžu najít.  Děkuji. Letíme do Francie a ta testy pro děti nevyžaduje. Předpokládám, že dospělým stačí doklad o prodelani covidu.

0 Citovat

Pokiaľ viem, tak Ryanair nepožaduje nič nad rámec toho, čo požaduje  cieľová destinácia.

0 Citovat

Prave jsem chtel napsat totez  Ryanair  uz desi dobu nic neresi ani rousky  snad v Italii ti jsou zabrzdeni  Jasne pri vstupu si ji nasadim pod nos a pak leti na bradu  Jestli Francie nic po detech nevyzduje tak  ani Ryanair nebude nic chtit  a prodeleni covidu je taky  jako doklad 

1 Citovat

Chat s Ryanairem byl totální masakr. Včera jsem s ním strávil hodinu. Měl jsem rezervace VIE-AGA a AGA-VIE pro dvě osoby. Jednu osobu jsem chtěl refundovat a pro druhou rebook na podzim.

Protože to Fanni podělala (velice slušně řečeno), tak jsem dnes strávil na chatu dalších 2,5 hodiny a vystřídal tři agenty během jedné session.

A jak se to dá podělat? To vám v jedné rezervaci refundují jinou osobu, jak chcete, a u té druhé prohodí příletové a odletové letiště.

0 Citovat

Prosím info, nevím co dělám blbě, v Ryanair app i v PC mi zmizely všechny rezervace, přehled zakoupených letů až do března příštího roku, všechno fuč. Retrieve my booking funguje po zadání konkrétní rezervace jen jednorázově, po opětovném otevření aplikace (neodhlašuji se) tam zase není, vidím jen nejbližší hotové odbavení na let pod Boarding passes. Jakože nemít z mobilu prt scn rezervací, tak nevím, jak bych je jinak vyhledala. Občas chci na rychlíka zkontrolovat jestli se něco nezměnilo, mrnout na časy příletů kvůli rezervaci ubytování apod. a dost to otravuje, navíc stále dokola to ověřování kódu, který jde přes mail i přesto, že se přihlašuji stále na stejném zařízení ... nerrrvy :-( .. nebo už to tak prostě bude pořád díky aktualizacím app ?

Máte někdo tip, jak zpět " nahrát " do aplikace všechny rezervace tak, aby tam přehledně pod My trips zůstaly jako předtím ? Zkoušela jsem i odinstalaci, odhlášení v pc i tabletu, beze změny. Na chatu info k ničemu, doporučí postupně nahrát rezervační kody do aplikace, ale nechápou, že tam nezůstávají. Dííky :-)

 

0 Citovat

Počkal bych na aktualizaci aplikace, podle toho co popisuješ půjde o nějaký SW bug.

1 Citovat

Ok Honzo, díky .. jakože moje IT znalosti jsou na úrovni ZŠ tak předpokládám, že se to zase vrátí do normálu a nebude to do budoucna od Ryanair v aplikaci standart, vyhovovalo mi právě to přehledné zobrzení pro blbečky, tak jsem z toho kapku vyosená :-) .. zkusím tedy vydržet.

0 Citovat

Nadaval jsem na to vcera  taky mi vsechno zmizelo  nastesti ted mam jen jeden let  tak jak fandim Ryanairu jako snad nikdo tady ,  tak byt O Learym tak vyhazim do jednoho ty jejich neschopne IT a zamestnam skutecne  kvalitni odborniky,  co zmena  to k horsimu 

Nevim jiste ale nesouvisi to nejak s  google chrom ? Ja jsem  antitalent na pc techniku, ale aplikace se ted dost menily Mam sice dost zastaraly notas  a cestovni je taky  uz vykopavka,  jedine snad mobil je ted nejfunkcnejsi, ale  myslim ze je  vinna na strane Ryanairu  a spousta veci  nefunguje tak ja ma na jejich  webu Je to nejslabsi canek teto jinak  nejlepsi spolecnosti  na cesty po Evrope 

1 Citovat

Jednoznačne bug na strane ryanairu; tiež aj z appky, aj po prihlásení sa do účtu cez PC nevidím žiadnu aktuálnu rezerváciu.

Čo je ešte zaujímavejšie, z appky mi zmizli aj aktuálne boarding passy a namiesto nich mi tam pribudli boarding passy na let, ktorý bol pred mesiacom zrušený a ktorý som si už dávnejšie prebookoval úplne inde :) 

Treba počkať, kým to opravia. Zatiaľ funguje len jednorazový prístup, cez zadanie rezervácie a mailovú adresu.

1 Citovat

Prakticky čtvrtek / pátek vypadl Ryanair na webu i v app. Dělali údržbu systému.

Byl z toho celkem poprask kvůli odbavení. Asi to ještě nemají doladěné.

Stačí počkat ještě den, dva.

Jinak jim při každém požadavku na recenzi píši to samé - 24 hodin na on line odbavení je problém - viz. právě pátek.

 

https://www.fly4free.pl/pasazero...owa-padla/

2 Citovat

Zdravím. Netuší náhodou někdo, zda Ryanair pozastavil, nebo úplně zrušil linku Praha–Ammán? Poslední jsem tam viděl někdy koncem března, od té doby nic.

0 Citovat

Zatím je zrušená. Obnovu bych nečekal letos. 

1 Citovat

Nemáte teď někdo problém, že se vám let tváří jako zrušený? Přijde mi, že má Ryan nějaký velký IT výpadek, hodně letů ani nejde koupit, i když by měly letět.

0 Citovat

Nejde (nesel) jim ani check-in🙄🙏, vypadek.

1 Citovat

Tak zdá se, že dnes odpoledne asi po letech Ryanair definitivně vypnul starý web. Odkazy sice stále směřují na uvedené destinace / data / počty osob, ale ty se otevřou již na novém webu. Takže se všemi s tím souvisejícími nedostatky. :(

0 Citovat

Tak jsem ted delal check in a vse jede ve starych kolejich a zadnou zmenu nevidim  i stranky se mi oteviraji na notasu stejne  a stejne i v mobilu 

0