Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

"Nový web" už jede asi 4 roky, takže žádný rozdíl jsi nezaznamenal. Až do dneška se ale přímým odkazem šlo dostat na původní web, který měl při rezervaci dost výhod. Mám na mysli tento design. 


26377-840w.png

0 Citovat

Tak to pak  jo , ja si jen pri  zmene webu  Ryanairu zanadavam  ,protoze ac je to moje spolecnost cislo 1 tak proste na jejich web a IT obsluhu jsem nadaval vzdycky  a co zmena to k horsimu  Takze me ani nenapadlo ze to je stara zalezitost  Ale co uz,  stare stranky CL  se nam taky nevrati i kdyz mnoho uzivatelu rika ze stare CL bylo lepsi :-)

0 Citovat

tmx: počkej, to je ale snad normální design, já jiný neznám.... on existuje nějaký jiný, nový? :-)

Ale teda něco s tím asi dělají, protože v poslední době pod svým účtem nemám automaticky zobrazeny své rezervace, vždycky je musím znovu vyhledávat podle kódu a emailu, a někdy je to najde třeba až napotřetí. A včera jsem u nich koupil letenky a vůbec mi nepřišel žádný potvrzovací mail s itinerářem, kódem rezervace atd.

0 Citovat

Nový, respektive standardní asi 4 roky, je tento, kde máš ten plán cesty, hned v prvním kroku dáváš cestující a pak až místa a zavazadla, atd. 


90189-920w.png

0 Citovat

Nevíte prosím, zda Ryanair bude létat Krakov- Gran Canaria i od listopadu dál, kdy už tam nemá žádné lety? Jde mi o vánoční termín a např z Vídně už letenky v systému dávno jsou. Případně kde to zjistit. Díky.

0 Citovat

Pokud to nezmiňovali v nějaké tiskovce, tak není moc kde to zjistit. Když neví kolik letů a kdy, neprodávají nijak moc dopředu. Z Prahy nemá lety na zimu snad žádná destinace. Zimní řád můžou dát klidně až o prázdninách. 

Pokud ale nedojde k nějaké vnější události (covid/válka), tipl bych si, že jo. Přijde mi, že tam mají nadbytek letadel, když jsou schopní přidat další 2 lety týdně do Prahy, o které přitom vůbec není zájem, když je možné 2 dny dopředu koupit letenku za 129 Kč. :D 

0 Citovat

Mám koupené letenky na cestu Benátky - Praha na 13.5.2022, už teď vím, že je nepoletíme. Je třeba to na Ryanair nějak hlásit? Nebo je to jedno?

Díky 

0 Citovat

Je to jedno :)

0 Citovat

Mal by som otazocku. Ak kupim FR letenky cez Pelikana( viem ze sa to neoplati, a vzdy kupujem priamo u nich) Ale kedze kvoli preplateniu v praci potrebujem fakturu od schvalenej agentury v SR. Viem potom priamo cez spravu rezervacie na FR stranke prikupit batozinu/sedacky ak by som chcel? Alebo to musim prikupit hned na Pelikanovi? Maju to hrozne drahe oproti FR.

0 Citovat

Když jde dokoupit u zrumbovaných letenek, musí jít u Pelikakána taky;-)

0 Citovat

Mandarinka napsal(a):

Nevíte prosím, zda Ryanair bude létat Krakov- Gran Canaria i od listopadu dál, kdy už tam nemá žádné lety? Jde mi o vánoční termín a např z Vídně už letenky v systému dávno jsou. Případně kde to zjistit. Díky.

Ty o vlku a vlk nahrál zimní letový řád. Zatím nejsou letenky v prodeji, ale už jsou nahrané lety, v zimě to budou soboty. 

https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...30/2/0/0/0

0 Citovat

Ahoj, moc diky, ale zatim to tam nevidím.

0 Citovat

Letenky vidět být nemohou, zatím jsou jen nahrané v systému, ale nejsou k dispozici k prodeji. Akorát já tedy vidím lety v pátek místo soboty.  

0 Citovat

Taky vidím pátek, coz je na prd...

0 Citovat

Vidím pátek, píšu sobota... 🤣

Samozřejmě že pátek, nějak jsem asi ještě spal, když jsem nedokázal popsat myšlenku, že oproti sobotě to v zimě bude pátek. 😁

0 Citovat

V app se mi v itineráři objevila tato hláška:

2x complimentary boarding pass isue

Hláška je po změně letenek v akci Maroko.

U jiných to nevidím.

Má to někdo? BP si dělám sám.

0 Citovat

Opet fajn vikendova akce Ryanairu za 98 euro jsem nakoupil 6 letenek 

0 Citovat

@mikir nejaky tip? Nebo Dublin-Praha a zpet.

0 Citovat

@Mandre ne Praha je v kvetnu nehorazne draha, ani jizni destinace nic moc ,ale Polsko a sever dobre ,Krakow 260 Kc z Prahy ,Gotteborg z Dublinu 13  euro, Praha pak z Gotteborgu 139 kr 

Vsak si dej fare finder a odkud chces letet a uvidis ,nejvic nabidek miva Bergamo ,Viden,Londyn Stansted,Brusel Charleroi 

Z hlediska dojezdu na jeden let krome te Vidne pak Polsko,Madarsko,Slovensko,Nemecko,jen Nemci porad oficialne chteji test ,nebo ockovani,nebo prodelani covidu  ,ani jedno nemam  tak max z CR bych byl ochoten zaplatit 200 Kc Odjinud se to uz nevyplati

0 Citovat

Nevíte někdo, jak v app Ryanairu pro Android vypnout při placení ten jejich 'vyhodny ' směnný kurs? Na webu to jde provést, v app jsem to nedokázal najít.

0 Citovat

Odpovím vyhýbavě. Při platbou GoohlePay to ani nenabízí jiný kurz.

Nemám tam uloženou žádnou kartu, takže přesný postup nevím, ale vím na 100 % že to jde vypnout. 

0 Citovat

Zkušenější u Ryanairu prosím o radu: chceme kupovat cca 20 letenek na rodinnou oslavu. Má smysl koupit to na třikrát za sebou? Vím, že cena vyskočí a vyskočí... Varianta by byla čekat a kupovat postupně, protože nejde o nikterak exponovaný termín a létá se denně. Tušíte, kolik lidí si průměrně koupí místo? Protože zatím v seatplanu obsazeny 2 sedačky :)

0 Citovat

Co je to za termín a trasu? 

0 Citovat

Vídeň - Atény v říjnu.

0 Citovat

Podle zkušeností na ft by mohlo být výhodné při počtu lidí 20 udělat normální rezervaci pro 5 za minimální cenu a pro zbylých 15 si nechat udělat nabídku na group booking.

https://help.ryanair.com/hc/en-b...up-booking

0