Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

k tomu group bookingu, zkoušel jsem kdysi dávno vícekrát, a vždy poslali výrazně horší nabídku, než za jakou cenu to bylo běžně v prodeji (a za kterou nebyl problém postupně nakoupit více míst..)

Změnilo se to nějak?

0 Citovat

Pochybuju, že se to změnilo. Ale za nabídku člověk nic nedá. A pak je otázka, jak odhadnout, co bude cena dělat při postupném nákupu. A ta relativní flexibilita ohledně jmen se může taky hodit.

0 Citovat

U té skupinové nabídky pak lze zadat jména později než při nákupu, ale je určitě dražší. Pro skupinu  jsem raději  kupovala postupně po 1-5 kusech, dokud to mělo levnou cenu.  Pak jsem počkala než to zlevní opět. Nákup 20 ks tak na 5 krát. 

0 Citovat

Při tom postupném nákupu hlavně pozor na fenomén double booking, když je rezervace dělaná z jednoho účtu.

0 Citovat

Díky moc za informace a rady. Dám pak vědět jejich kalkulaci (radši na jiný termín) :)

0 Citovat

My už asi 10let lítáme ve velkých skupinách 30-50osob na dovolenky, dvakrát ročně. Párkrát jsem zkoušela Ryanair group poptávku, ale vždy to vycházelo mnohem dráž, než postupné kupování letenek. Takže už zkraje roku výběru nějaký termín, kam letíme a postupně kupuji. Koupím pár letenek, pak čekám až zase zlevní atd, mám na to 3-4mesice...Nikdy žádný problém, jen si hlídám, aby v letadle bylo ještě 25mist.... když už není, nečekám a dokupuju hned zbytek (stalo se mi jednou). Samozřejmě rozpočet na letenky nemáme 1tis/osoba a co se ušetří u prvních, to se "doplatí"u posledních, ale pořád to vychází levněji než group booking...

0 Citovat

No nevim,pro 30 -50 lidi se uz musi vyplatit i sestavit akci na prani individualne Kdybych mel s kazdeho 500 Kc tak to beru -))

0 Citovat

Ha, tak ok, tak to jsem zvědavá, jakou individuální akci na přání nám sestavíš, Mikire:-)požadavky: termín: půlka června, 7nocí, příručáky+místa v letadle, hotel u pláže, 4hvězdičky s all inclusive, cena na dospělého max 8-9tisíc komplet a aby tam bylo místo pro nás všechny:-)takhle totiž jezdíme....

1 Citovat

Samozrejme nesmysl all inclusive za 8-9 tisic vcetne letenky,  mozna  Egypt nebo Tunis a tam low cost nelita  leda Smartwings nebo nejaky charter ....Tunis znam hodne dobre byl jsem tam na infoceste zadarmo prave v tech 4 a 5 hvezdickovych hotelech, kdysi davno ,za sociku tam zenske v zralem veku jezdili lovit mlade nadrzene Tunisany  co jim vsechno platili  V Egypte jsem nebyl ani o nej nestojim  a litat s 30-50 lidma co stoji jen o zradlo a valeni se u bazenu a u prvni plaze u hotelu  a loveni chlapu to taky  neni muj salek kavy ,ale kazdemu co chce jeho volba -)

0 Citovat

Mam jiny problem u Ryanairu  nejde mi zaplatit debetni  kartou ??? Jedna se o irskou visa debet  z kterou platim Ryanair doposud bez problemu  Od kdy  Ryanair ma platby jen kreditkou ??? Nebo je chyba  v systemu ?

0 Citovat

Máš na ní prachy? 😁

3 Citovat

Jiste ,to jsem kontroloval hned ,jestli neni nejaky jiny problem a neni  ale na Ryanairu zmizel symbol visa debit a kdyz jsem platil naposledy  tak po zadani udaju  v tom ramecku byla  pak zelena fajfka, ted tam neni nic Zkousel jsem to jak na notasu tak pres mobil Chtel jsem vybrat sedadlo a nezda se mi ani cena, ani pocet sedadel je tam cena od 80 Kc  pripadne od 35 zlotych na druhem letu  a pak je tam pocet rad 35 coz se mi nezda leda ze nasadili uz MAX  kde by melo byt 210 mist Normalne je prece 33 rad tedy 198 mist Pred asi 12 dny nebyl s placenim touto kartou zadny problem 

0 Citovat

Utok hackerov je za tym.

V nemecku momentalne velky vypadok platieb kartou v obchodoch

0 Citovat

Nevim,zkusil jsem zadat kup letenky a pred platbou  se mi ukazuje nahore  jako ze zkousim platit kreditni kartou ,tak to je jasne ze  to nemuze projit  Hmm tak uvidime  mam cas a nakonec nemusim misto vybirat a udelam check in az 24 hodin pred odletem ,jen me to prekvapilo, proc by mel byt nejaky problem kdyz jeste pred temi 2 tydny nebyl problem a ted o vikendu jsem touto kartou platil  jak v buse tak v letadle i v obchode male castky 

0 Citovat

Pokud to máš do Krakowa, pak je možné, že je to MAX.

Minulý rok jsem měl letět s MAXEM do Maroka, ale nakonec zrušeno.

0 Citovat

Uz vse zase funguje takze asi skutecne utok hackeru jak pise baca a tech 35 rad a ceny sedadel zustaly tak to skutecne bude MAX

0 Citovat

Pokud to má hodně řad a ne ve všech je 6 míst, tak je to určitě MAX. 

0 Citovat

Tady máš MAX seat - 35 řad


max-3.jpg

0 Citovat

Ahoj, plánuju letět koncem června do Španělska, ale včera jsem četla, že španělští zaměstnanci Ryanairu chtějí v to datum stávkovat. co to znamená? zrušení letu nebo jen omezení servisu, případně zpoždění? a kdy bych se dozvěděla případné zrušení? máte někdo zkušenost?

0 Citovat

Pokud se o zrušení letu dozvíš méně než 14 dní před odletem, máš nárok na kompenzaci, pokud by stávkovali zaměstnanci Ryanairu. Ovšem pokud by stávkovali zaměstnanci daného letiště, na kompenzaci nárok není. 🤷

0 Citovat

https://www.airways.cz/zprava/sp...ji-stavku/

Pro lidi, co jsou v šoku jako já. Velká paráda, 24.6 odlet do Barcy, 29.6 zpátky, 2.7 do Fuerteventury...

0 Citovat

A poletí to španělské posádky?

0 Citovat

Taky jsem se vyděsila, letíme 2.7. Tenerife, ale našla jsem toto:

In principle, the dates selected for the 24-hour protests are 24, 25, 26 and 30 June and 1 and 2 July and they will affect the ten airports from which Ryanair operates in Spain: Madrid, Malaga, Barcelona, Alicante, Seville, Palma, Valencia, Girona, Santiago de Compostela and Ibiza.

0 Citovat

No já mám taky Tenerife 25.6.-2.7., ale měla by to být polská posádka (Buzz). 

0 Citovat

Ano, u nás také Buzz- ale i ten je součástí Ryanair, ne? Každopádně Kanárů by se to týkat nemělo. 

0