Ryanair - obecně
nemusíš mít smartphone, stačí třeba i tablet, notebook, desktop nebo chytrá TV (samozřejmě jen do úhlopříčky povoleného zavazadla).
To je bug, nebo Ryanair zrušil místo zdarma pro dítě a poplatek 200 Kč za vedle něj sedícího rodiče? Ukazuje mi to možnost koupit místa pro všechny cestující, včetně dvouletého dítěte, ale kupovat je nemusím...
Kupoval jsem dnes letenku a nabídlo mi to, že může zaplatit jen půlku a půlku do 40 dnů před odletem. Psali že to nabízí u family plus booking, to je nějaká novinka nebo jsem si toho jen nikdy nevšiml?
Pokud člověk nedoplatí rezervaci mu zruší a vrátí mu to na kreditech, které musí utratit do 12 měsíců
no je pravda, že jsme u nihc nic ncekupoval přes půl roku. Jen teda když zadaám te´d jakýkoliv jiný let tak to nenabídne. Samozřejmě víc jak 45 dnů dopředu.
A teda upřímně nevím co to to family booking, já to ráno narychlo nacvakal na mobilu a moc jsem to nezkoumal.
Snad už to tu někde nebylo - Ryanair zavedl multi-city. Jestli jsem se díval správně, tak lze letět ze státu A do státu B a zpět z/do různých letišť.
FR píše: Multicity je funkce, která vám umožní zarezervovat cestu s odletovými a zpátečními lety z různých destinací, ať už mezi dvěma státy, nebo na vnitrostátních linkách . Například můžete v rámci jedné rezervace letět z Dublinu do Madridu a vrátit se z Barcelony do Corku.
Multicity itinerář se rezervuje bez dodatečných poplatků. Vezměte prosím na vědomí, že Multicity není k dispozici pro vnitrostátní lety ve Španělsku nebo Portugalsku .