Ryanair - obecně
nemusíš mít smartphone, stačí třeba i tablet, notebook, desktop nebo chytrá TV (samozřejmě jen do úhlopříčky povoleného zavazadla).
To je bug, nebo Ryanair zrušil místo zdarma pro dítě a poplatek 200 Kč za vedle něj sedícího rodiče? Ukazuje mi to možnost koupit místa pro všechny cestující, včetně dvouletého dítěte, ale kupovat je nemusím...
Kupoval jsem dnes letenku a nabídlo mi to, že může zaplatit jen půlku a půlku do 40 dnů před odletem. Psali že to nabízí u family plus booking, to je nějaká novinka nebo jsem si toho jen nikdy nevšiml?
Pokud člověk nedoplatí rezervaci mu zruší a vrátí mu to na kreditech, které musí utratit do 12 měsíců
no je pravda, že jsme u nihc nic ncekupoval přes půl roku. Jen teda když zadaám te´d jakýkoliv jiný let tak to nenabídne. Samozřejmě víc jak 45 dnů dopředu.
A teda upřímně nevím co to to family booking, já to ráno narychlo nacvakal na mobilu a moc jsem to nezkoumal.
Snad už to tu někde nebylo - Ryanair zavedl multi-city. Jestli jsem se díval správně, tak lze letět ze státu A do státu B a zpět z/do různých letišť.
FR píše: Multicity je funkce, která vám umožní zarezervovat cestu s odletovými a zpátečními lety z různých destinací, ať už mezi dvěma státy, nebo na vnitrostátních linkách . Například můžete v rámci jedné rezervace letět z Dublinu do Madridu a vrátit se z Barcelony do Corku.
Multicity itinerář se rezervuje bez dodatečných poplatků. Vezměte prosím na vědomí, že Multicity není k dispozici pro vnitrostátní lety ve Španělsku nebo Portugalsku .
Ahoj, letíme (tedy snad) v srpnu s Ryanem z Prahy do Pisy a zpět jako 4 členná rodina. Teď zjišťujeme, že jeden z nás se bude potřebovat vrátit zpátky dřív (místo 7 dnů tam bude jen 4). Tedy koupí si novou jednosměrnou letenku.
Chtěl bych se zeptat, máme-li to nějak řešit, pokud nám nevadí, že ta jedna původní návratová letenka propadne? Nebo prostě jen poletíme zpátky ve třech místo čtyřech?
Ahoj. Rád bych se zeptal. Chci letět s otcem Ryanairem do Itálie, ale máme stejné jméno a příjmení a při rezervaci a zadávání údajů mě dál aplikace nepustí. I když máme odlišné datum narození, neustále to píše o duplicitním jménu. Zákaznická podpora jen v angličtině a rozhovor s automatem, který neporadí. Nevíte někdo co s tím?
Já bych to dal ke jménu, ale nevím, my se v rodině stejně nejmenujeme, tak jsem to prakticky řešit nepotřeboval.
Ahoj, chci se zeptat, zda máte zkušenost a zda je pravda, co jsem našla na internetu. Letíme z Vídně s Ryanairem do Madridu. Let tam bohužel nevyužijeme, vím již nyní, ale let zpět určitě ano. Údajně nám let zpět nezruší, když se neodbavíme a na let do Madridu nenastoupíme. Je to tak? Máte někdo zkušenost? Díky moc.
Kajman77 napsal(a):ANO, přidat Jr za křestní jméno. Vyzkoušeno opakovaně, nikdy se nad tím nikdo ani nepozastavil. Jednou dokonce vyzkoušeno Sr i Jr jsme totiž tři :-)Přidej si za jméno Jr.
ahoj, jordánská vláda s velkou pompou nedávno oznámila, že se ryanair od července vrací s lety do ammánu. co jsem koukal, tak linky z Prahy, Krakowa, Sofie, Pisy atd. se tvářej jakože jsou beznadějně vyprodaný v obou směrech a to až do října, dál sem nekoukal. To je o ty linky takový zájem nebo se jedná o nějaký trik ryanairu? má někdo koupeno? věříte, že se tam od července opravdu začne létat?
Lety jsou nahraný, ale ještě nevpuštěný do prodeje. Celkem běžný stav pro nové lety, nebo lety kde chtějí dělat ještě změny.