- Fórum
- Letecké společnosti
- Ryanair - obecně
Ryanair - obecně
Ahoj, prosím o upřesnění. Stále je v ceně letenky malý kufr co si dám v letadle nad hlavu? nebo se něco změnilo? letěl jsem s Ryanair par let zpět....díky
Roman Dvořák napsal(a):Ahoj, prosím o upřesnění. Stále je v ceně letenky malý kufr co si dám v letadle nad hlavu? nebo se něco změnilo? letěl jsem s Ryanair par let zpět....díky
Ahoj, veškeré info zde: https://www.cestujlevne.com/lete...st/ryanair Podmínky se od té doby měnily už několikrát.
@jakob , co ti na tom nefunguje ? pouzivam sice radeji irskou verzi , v anglictine , ale normalne me to jde tak , ze kliknu napred na reklamu , treba ted 20 % ukazi se me mista ( na Irske verzi Dublin , Cork atd ,,) no a pak kliknu na kteroukoliv konkretni nabidku ,a jak naskoci tak kliknu na vice moznosti a ukaze se ten ramecek do ktereho si zadas misto odkud chces letet a pak uz i ty dalsi udaje podle vyberu ..ted mi to funguje cele normalne a mohu zadat cokoliv,jinak kdyz zadas ruzne modifikace stranek tak pak mas vzdycky s te zeme ty letiste ve fare finderu automaticky
Já chodím přes "naplánovat"->"fare finder" tam zvolím odkud a vybírám si destinace. Když nějakou rozkliknu, tak se mi objeví graf cen na měsíc. Na jiný měsíc ale nejde přepnout i když lety normálně operují.
Zkoušel jsem i tvou cestou i změnit jazykovou mutaci a je to stejné.
Já s tím taky žádný problém nemám, asi zase nějaký obvyklý ryanairovský bug. Kromě toho, že ceny ve fare finder často ani vzdáleně neodpovídají cenám skutečným :D
@jakob , nevim ty grafy mi funguji , napada me ze nekdy se me taky neslo vratit ,ale ne z mesice ale ze vyberu dnu zkus se vratit na zaklad kamkoliv a pak zvol mesic co potrebujes
@Krystof Hajek ,no nekdy neodpovidaji ,ale urcite odpovidaji vic nez u Azairu , proste hledani nejlepsi ceny neni otazka jednoho dvou kliknuti -)jakob napsal(a):Blbne mi farefinder. Vždy ukazuje jen jeden měsíc a nedá se přepínat dále. Zkoušel chrome i firefox. Nemáte někdo tip jak s tím vydrbat?
To by mě taky zajímalo.
Tak vyřešeno. Letím Wizzem, stejně to vyšlo levněji :)
Zkoušel jsem všechno možné ale pořád tam mám jen jeden měsíc a přepínat se nedá.
Asi jsem u FR vazne V.I.P. mi to funguje i kdy bych uvital jednodussi postup , co muze s Wizz vyjit levneji , sem tam asi muze , ale obcas asi takove zvlastni destinace ...-)
Zdravím a mám líný dotaz - jak moc dopředu hledat letenky z Prahy do Říma? Jestli na říjen-listopad už teď, nebo ještě počkat, nebo už je pozdě a nadělím je k vánocům a pojede se na jaře
Rim uz jsem tu pred casem resil . zalezi jestli chces letet primo nebo s prestupem ,
Jinak dneska je u Ryanairu payday sale a 25 % sleva na lety v listopadu a prosinci
Z Prahy primo nejlevnejsi 585 Kc a zpet 21 euro, takze prestup asi nema cenu resit i kdyz z Berlina to je i za 18 euro
Taky bych to kupoval. Ty ceny vypadaj dobre. Muže se stát, ze ještě bude nejaka akce do listopadu, ale možná taky ne :). Za 25€ one way taky kupuju
Tak žádné zajímavé slevy nepřibyly, ale těch pár stovek už mě nezabije. Rozhodovala jsem se mezi podzimním Římem a jarními Benátkami, ale dospěla jsem k závěru, že nejlepší bude podzimí Řím a jarní Benátky
Asi spatne vidim😇, ale nenasla jsem na webu, zda pro deti je mozno vzit zdarma vybaveni - auto podsedak????. Vidim tam vybaveni pro kojence, deti jsem nenasla, spis mi to prijde jako smichane kojenci/deti, no nejsem si jista. U jinych aerolinek to je. Diky.
ne nemůže se vzít pro děti nic navíc, kromě zakoupeného zavazadla a tedy pochopitelně zavazadla zdarma 40x30x20
Can I use my airline approved car seat onboard?
Yes. You can bring a car seat onboard for use by an infant or child as long as it is approved for aircraft use and has a 5 point harness. If you are using a car seat for an infant under 2 you will need to purchase a separate seat for them.
2 pieces of infant equipment are carried free of charge (per infant/child) - a pushchair plus one of the following: car seat, booster seat or travelcot).
Airline approved car seats
You can bring a car seat onboard for use by an infant or child as long as it is approved for aircraft use and has a 5 point harness.
The car seat must:
· Be forward facing
· Fit in the 42.5 cm (16.8 inches) space between the armrests of an aircraft seat.
· Be certified for use onboard aircraft as follows:
European car seat– the seat must have a CE sticker and
"Certified for use on aircraft" printed on it.
U.S.car seat– the seat must have a FAA sticker and
"Certified for use on aircraft” printed on it.
Customers who have purchased a separate seat for an infant using an airline approved car seat onboard are entitled to a free 10kg cabin bag allowance plus a small second bag and have the option to purchase a checked bag.
Please note: if you are booking a separate seat for an infant (8 days – 23 months) using an airline approved car seat onboard you will need to contact our call centre to make the booking for all passengers, add the car seat details and allocate a suitable seat onboard. Website discounts will be offered for this booking.
If a car seat is being used onboard for a child over 2 years then the booking for all passengers can be made on our website, but you will need to contact us to add the car seat details and allocate a suitable seat onboard.
No to prave jsem cetla a
2 pieces of infant equipment are carried free of charge (per infant/child) - a pushchair plus one of the following: car seat, booster seat or travelcot).
A tady to prave moc nechapu: infant (equipment) neni pro dite a v zavorce zase (na kojence/dite)... a kojenec zase nepouziva podsedak (booster)😂
Zbytek pak se resi jen certifikovane sedacky na palubu a to podsedak neni.
dobrý den,
tak to vypadá, že v den mého odletu se bude zase stávkovat, má někdo zkušenosti z minulé stávky jak teď mám postupovat ?
@dana nevim odkud mas info. ze by mela probehnout stavka ,kde a kdy? .Pokud by to mela byt stavka pracovniku leteckeho provozu ,tak je smula , pokud primo stavka zamestnancu Ryanairu ,tak klasicky zadost o kompenzaci ,pri odmitnuti ,to zadat agenture co se tim zabyva , porad lepsi dostat sice jen 180 euro misto 250 ,ale aspon neco . Agenture bych to zadal az po mesici a dvou urgencich primo Ryanairu .
@dana aha tak jsem nasel ze piloti Velke Britanie odhlasovali stavku 2x v 5 dnech , ovsem za prve neni uvedeno, kdy by to melo probehnout ,za druhe zrejme Rynair nahrazuje v predstihu piloty z Velke Britnie jinymi ,pokud by skutecne nastal Brexit 31 rijna bez dohody , tak by se asi menily zamestnanecke podminky .Navic, O Leary se vyjadril v tom smyslu , ze Britanie udelala nejvetsi nesmysl za poslednich 100 let a nedivil bych se , kdyby se i bez nejakych zmen snazil o propusteni Britskych pilotu
Takze jsem nasel podrobnosti melo by se jednat o 22-23.8. a 2.-4.9
https://www.bbc.com/news/business-49270120
Zajimavy clanek ,nejen o planovane stavce a jak jsem predpokladal, ma to trosku souvislost s Brexitem ,v jedne ceske verzi je uvedeno , ze na jedne strane Ryanair propousti ,na duhe prijima , o prijimani neni v anglicke verzi zminka , v druhe ceske verzi kterou jsem nasel je zminka i o irskych pilotech, kdy se melo o stavce rozhodovat vcera
To abych si naplanoval alespon 2 lety s prestupem a v pripad zruseni a plneho uspechu by byla zimni exotika pro pristi rok zadarmo -))
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!