Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

To je milé. Hlavně, že pro starší rezervace jsou opět zavedené change fees mezi 30 až 60 €.

0 Citovat

Včera e-mail s nabídkou full refund za zrušeny let do Armenie,dnes e-mail s nabídkou voucheru až dole upozornění a odkaz na možnost refund ,ale bude to pry trval dloohoo

0 Citovat

To určitě bude trvat dlouho; čekám třetí týden a počítám, že ještě pár týdnů, spíš ale měsíců, čekat budu. Na druhou stranu Ryanair aspoň link na refund nabízí, i když ukrytý někde na konci mailu. Některé aerolinky k tomu přistupují podstatně hůř.

0 Citovat

Ahoj, jakou máte zkušenost s rušením letů? Máme let z Marseille 6.7. Díky situaci by mělo být cestování omezeno do 10.7. Kolik dnů před odletem Vám Ryanair rušil lety? Ráda bych voucher využila na lety na podzim a letenky koupila. 

Dík. :-)

0 Citovat

Jeden mi zrušil asi 16 hodin před letem (respektive zrušil můj let a přesunul na let o 8 hodin později), ale to bylo na konci března, nyní už to asi není taková divočina.

A žádné peníze, ba ani voucher, za to ještě nemám... 

0 Citovat

Ahoj, mám tu pěknou šarádu se změnou jména a tak prosím o pomoc :D 

 

Včera (11/6 17:30) jsem koupil dvě letenky. Letíme týden po svatbě s mou budoucí ženou. Jako její příjmení jsem uvedl její rodné příjmení. Potom jsme nějak zazmatkovali a přepsali to na její nové příjmení. Jenomže letíme týden po svatbě a ještě nebude mít novéID, takže jsme příjmení chtěli opět změnit na původně uvedené - rodné příjmení. To už ovšem není možné, protože je povolena změna max 3 znaků, jinak poplatek 115€. Na chat s operátorem jsem čekal 3 hodiny a nic. formulář pro kontaktování jsem vyplnil a nic. Může někdo poradit? Díkyyyyy moc

0 Citovat

Pokud je to po EU, udělejte si expresně novou občanku za 500. 

0 Citovat

JM napsal(a):

Včera e-mail s nabídkou full refund za zrušeny let do Armenie,dnes e-mail s nabídkou voucheru až dole upozornění a odkaz na možnost refund ,ale bude to pry trval dloohoo

my čekáme od března a stále nic  :(

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz ohledně odbaveného zavadla do 10 kg - řeší reálně při odbavení i ty rozměry, které uvádí? Chtěla bych letět s krosnou, váhově problém nemám, jen rozměry budou větší.. Díky 

0 Citovat

Pokud budou po Tobě, aby jsi tu krosnu dal do rámu, tak budou. Doporučuji mít tam nějaké rezervní místo, aby se to dalo v pohodě zmáčknout :) 

0 Citovat

Ahoj,

chtěla bych se zeptat. Letenka 25.7 do Malagy z Prahy. Předtím stále 1445 Kč, nyní kolem 1700 Kč. Ceny ostatních termínů kolem 25.7 jsou daleko nižší (i v jiných sobotách), tato jediná stojí tolik. Máme zkušenost, bude se cena spíše snižovat či už jen zvyšovat, protože se doprodávají?

Děkuji moc.

Zuzana

0 Citovat

Ahoj,

dnes mi na stránkách svítilo "let zrušen", klikla jsem na vrátit peníze a vyplnila formulář. Dívám se znova a let svítí jako potvrzen, nevíte někdo,co to má být? :-D

0 Citovat

nemenili nahodou kody letu z Lauda na Ryan - OE na FR?

0 Citovat

Možná štěstí v neštěstí. Pokud jsi nechtěla/nemohla letět, měl by projít refund aspoň v teoretické rovině.

0 Citovat

A co když proběhla změna z OE na FR a let nejde změnit na tu samou linku v ten samý den, respektive změnit jde, ale s velkými doplatky?  Řesil někdo?

0 Citovat

Otázka do pléna  - Jak dlouho jste čekali na refund ??

 přišel mi dnes mail o změně letu o půl dne což pro mě dost nevyhovující čas.  Pokud už vratka chodí v nějaký normál čas, tak požádávám o refund, ale pokud stále trvá i víc jak měsíc tak právě přemýšlím, že bych nějak pořešil, abych jel - jen na vysvětení proč se ptám :) 

0 Citovat

tonic napsal(a):

nemenili nahodou kody letu z Lauda na Ryan - OE na FR?

Ted na to koukam a fakt - z OE je FR. Mezitim jsem uz psala na chat a let by mel platit..takze snad je to ok:) Diky

0 Citovat

Na refund čekám od března a když jsem se ozval přes chat, tak mi bylo řečeno, že nejsem ve frontě a že mě zařadí. To bylo minimálně po měsíci a dál... nic.

0 Citovat

V breznu jsem zadal o refund. 19.4. mi presto prisel voucher. Den pote jsem jej odmitl, ze chci slibeny refund. Penize jsou zpet od 15.6.

0 Citovat

Kolem 12.3 zažádáno o refund, v půlce dubna ujištění, že refund se stále vyřizuje, začátkem června první email o tom, že refund bude vyřízen :D  Zajímalo by mě, jestli mají seřazeny lety podle důležitosti k refundu a proč je Praha-Riga až na posledním místě :D 

0 Citovat

Mě před chvílí na chatu po odmítnutí voucheru na můj dotaz, kdy pošlou peníze, odpověděli, že maximální čekací doba od začátku června je 10 týdnů. Tak uvidím.

0 Citovat

Za dubnový let peníze na účtu včera, překvapení:-)

0 Citovat

no mně dnes od nich přišel mail ve smyslu, že navazují na naši předchozí korespondenci a že mám čekat dál... ale tak něco se hýbe, jak je vidět

0 Citovat

Já čekám od března. Vyplnil jsem refundační formulář, následně přišlo upozornění, že jsem v pořadí a nemám ho znovu vyplňovat, ale být trpělivý. Po pár týdnech přišel onen neblaze proslulý e-mail s nabídkou voucherů, kde bylo dole "skryto" to, že je možné požádat o refundaci. Na online chatu jsem "visel" dva dny, jednou se dokonce se mnou pustil agent do hovoru, ale byl jsem pro nečinnost (i když jsem komunikoval) odpojen, další den se mi povedlo komunikovat s agentem, který mě přesvědčoval, že voucher je jasná volba, ale požádal jsem o peníze, tak mi bylo řečeno, že mě znovu zařadí do fronty, ale budu muset vydržet. Dnes mi přišel e-mail, že mám být trpělivý, tak doufám, že zase nepřijde e-mail s nabídkou voucheru a znovu nebudu zařazen na konec fronty :D.

0 Citovat

Dnes je zřejmě zasílací den 😄, taky mi tem mail přišel i když už mi FR nic nedluží a nakonec jsem uplatnil ten voucher. A byl jsem mile překvapen, že to maj technicky kvalitně ošetřené a mohu na jednu letenku uplatnit více voucheru a dokonce ani nemusí být moje. Kdyby to takhle měl třeba TAP, byl bych úplně happy. 

0