Ahoj,Kdy se vyplatí koupit letenky do Portugalského Algarve (příp. ještě zvažuji Madeiru) na období červen-září? Odlet z Prahy/Vídně/Berlína/nebo třeba i Polska. Nemám problém se někam takto dopravit.Je mi úplně jedno s kým a kdy v tomto období poletím, jen potřebuji letenky pro dva lidi  - každý jedno příruční zavazadlo a dohromady jedno odbavené do 20 kg.Sleduji to asi 14 dní a ceny se nijak extra nepohly. Někdo tu psal, že třeba u Easyjetu se ceny v podstatě nezmění, za to u Ryanu je lepší počkat na akci. Co byste doporučili?Nečekám, že mi někdo naservíruje přímo konkrétní letenky, ale ocením radu kdy letenky koupit. Díky .

Algarve/Madeira Portugalsko červen-září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,


Kdy se vyplatí koupit letenky do Portugalského Algarve (příp. ještě zvažuji Madeiru) na období červen-září? Odlet z Prahy/Vídně/Berlína/nebo třeba i Polska. Nemám problém se někam takto dopravit.

Je mi úplně jedno s kým a kdy v tomto období poletím, jen potřebuji letenky pro dva lidi  - každý jedno příruční zavazadlo a dohromady jedno odbavené do 20 kg.


Sleduji to asi 14 dní a ceny se nijak extra nepohly. Někdo tu psal, že třeba u Easyjetu se ceny v podstatě nezmění, za to u Ryanu je lepší počkat na akci. Co byste doporučili?


Nečekám, že mi někdo naservíruje přímo konkrétní letenky, ale ocením radu kdy letenky koupit. Díky

0

Tak nepises na jak dlouho to ma byt ,ale Algarve  bych radeji spojil s Lisabonem   nebo Portem  , Na Madeiru se da  jet  treba  v breznu nebo dubnu a spojit ji treba s  Porto Santo   Na Algarve jsem byli  celkem 3 x , v zari  uz  je more chladnejsi nez ve Spanelsku , co se tyka letenek  v tom ti tezko nekdo neco poradi jisteho , my jsme ulovili letenky na prelomu cervence a  srpna  za  20 eurro od  Ryanairu jednu cestu  vlastne  dost na  tesno  do Fara  s Corku  , nejak jsem ovsem pozapomel , ze je to vrchol sezony  , a horko tezko jsme nasli hotel  v Albuferii pro  dva za 500 euro tyden , poprve jsme byli v cervnu  , meli jsme auto a projeli si cele pobrezi az k majaku no a  jednou jsme to spojili s  Lisabonem a  Portem v tom zari  .,prilet  Faro , Albuferia   , pak presun do LIsabonu , pak Porto , kousek jeste na sever a odlet s Porta . Madeiru jsme meli na tyden poprve , opet s autem  ,cela Madeira . podruhe  pak  lodi  na Porto a Santo a  Funchal 

Na letenky bych se dival az tak 2 mesice pred odletem , samozrejme kdyz by tam byla cena  v nejake akci , tak podle ceny , urcite  spis ta Viden nebo Berlin   , pripadne   se na akce divat  ,kde by byla dostupnost na jeden prestup 

0 Citovat

Na délku pobytu jsem zapomněl, ideálně 10-14 dní. Bohužel v jiném období, než červen-září nemůžu. Jinak hotelům a podobným rezidencím se snažím vyhýbat, nesedí mi to. Preferuji Airbnb, byť se to někomu může zdát směšné.


To je přesně informace, kterou potřebuju. Jde mi hlavně o to, jestli už nekupovat teď.

0 Citovat

Tak za 14 dnu by slo jak cele pobrezi tak i k tomu Lisabon i Porto  mozna bych volil to zari ,Airbnb jiste smesne neni , hotel taky nepreferujeme , ale myslim , ze  lepsi  uroven nez Airbnb  ma  Booking . com , tehdy uz byla Albuferia  totalne  plna  tak to bylo trosku z nouze ten hotel  v to zari jsme meli apartman jak v Albuferii tak v Portu  ,hotel jsme mel v Lisabonu  , ale ne primo  v centru a jen dvou hvezdickovy 

Myslim ze  kupovat letenky ted je zbytecne 

0
3 reakce