Ahoj, shanim emailovy kontakt na wizzair ohledne velikosti zavazadla. v podminach totiz nikde nemaji informace, ktere potrebuju vedet. diky za odpovedi .

Emailovy kontkat na wizzair?

Založil ve fóru Letecké společnosti

3 reakce

Ahoj,

shanim emailovy kontakt na wizzair ohledne velikosti zavazadla. v podminach totiz nikde nemaji informace, ktere potrebuju vedet.

diky za odpovedi

0

Ahoj, bohužel neseženeš. Wizz Air se dá kontaktovat pouze na speciálně placené telefonní lince, případně vložit komentář k random příspěvku na Facebooku a doufat, že někdo od Wizzu odpoví (soukromé zprávy posílat nejdou). Co konkrétně potřebuješ vědět?

0 Citovat

Ahoj Krystofe, diky za odpoved, jeste v rijnu byla moznost jim poslat email (ale na odpoved meli az 30 dni), po zavedeni tech novych pravidel to ale zrusili asi.

Nikde nemuzu dohledat rozmery a povolenou vahu sportovniho vybaveni (zavazadla). Letime s katovic, kde mi nekolikrat delali problemy s uplnyma blbostma (ze notebooku neni baterka nebo lahvicka s tekutinou v prirucaku (slivovica) do 100ml neni original uzavrena apod.), proto jsem chtel mit pro jistotu vytisteny nejaky papir...


A druha vec, jestli je moznost nesouhlasit s tim jejich zmensenim zavazadla (z  55 x 40 x 23 cm na 40 x 30 x 20 cm), kdyz jsme si koupili letenky pred zmenou pravidel o zavazadlech, podle vyjadreni na jejich strankach:  "Pro zákazníky, kteří cestují po 1. listopadu 2018 a kteří si zakoupili lístky před 10. říjnem bez priority WIZZ, bude rezervace aktualizována s bezplatným odbavením zavazadla o hmotnosti10 kg (je třeba ho odevzdat na odbavovací přepážce)."


Diky a Vesele Vanoce



0 Citovat

tak skus toto, odtialto sa mi ozvali ked sme riesili kompenzaciu

Customerrelations1@wizzair.com 

0
3 reakce