Ahoj,Pozn.1 - tato aerolinka vam chybi v prehledu aerolinek ...Dotaz: Letel uz jste nekdo s Buta airways? Jakekoliv postrehy? Hlavne co se tyce zavazadel? Jejich zavazadlova politika je totiz dost silena - zdarma v nejlevnejsim tarifu totiz clovek opravdu jen leti.. zadnej carry-on v cene.. .

Buta Airways

Založil ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Ahoj,


Pozn.1 - tato aerolinka vam chybi v prehledu aerolinek ...


Dotaz: Letel uz jste nekdo s Buta airways? Jakekoliv postrehy? Hlavne co se tyce zavazadel? Jejich zavazadlova politika je totiz dost silena - zdarma v nejlevnejsim tarifu totiz clovek opravdu jen leti.. zadnej carry-on v cene..

0

neletel, ale registrujem uz dlhsie, este ked som letel cez Baku na tie error fare s AZALjet (bud mu zem lahka). myslim ze to je klasicky lowcost standard, ale ziadny nejake extra dealy som s nimi nevidel. ak tomu dobre chapem, je to len virtual carrier (aj ked maj uz svoje Embreary) a vsetko je pod hlavickou materskych Azerbaijan Airlines. takze by som sa toho nebal.

0 Citovat

Ja se toho urcite nebojim :-) Naopak me to laka, do Baku se stejnak da dostat rozumne jen s Wizzem z Bud.. a i to je drahe a jeste navic se nejak dostat do Bud.. Buta me laka cenovkou 104 USD za RT z Kiev Zhulany do Baku. Krasne to navazuje na lety wizzair z Wroclawi.. stejne letiste a 2/4h na prestup cestou tam a zpet. Takze idealka. 


Takze celkem 20eur RT za wizz a 104 usd za Buta se da..coz je prijatelne, vzhledem k tomu, ze bych letel novym ERJ 190 (navic tu dlouhou cast s ERJ se sedackama 2-2.. navic tento typ letadla me hodne laka, udajne dost pohodlny?). Jediny co me dost znervoznuje je prave ta zavazadlova politika Buta, to by letenky dost prodrazilo..kdyz clovek nemuze mit ani batoh, tak me zajimalo, jak intenzivne toto kontroluji :D 

0 Citovat

Jo, Buta nám chybí, doplníme :) Jinak jediné co vím je, že Buta Airways je nejspíš jediná aerolinka na světě, která v minimálním tarifu nepovoluje vůbec žádné zavazadlo, ani malou příruční kabelku. 

0 Citovat

Tady se ideálně uplatní  Kabát Jaktodo nebo něco podobného. Někde na netu jsem viděl  vestu na 20 kg nákladu  ta měla kapsy i na zádech pro optimální vyvážení. S takovým vybavením nejen že ušetříš za zavazadlo, ale ještě si můžeš přivydělat jako šerpa v Himálajích. 

0 Citovat

tie Embreary su velmi fajn, ci uz azerbajdzanske, alebo aj ukrajinske. inak este ma napadla mozno zaujimavejsia kombinacia - co tak letiet z Polska do Kutaisi s Wizza a do Baku z Batumi s Butou? prip. si urobit taky okruh Polsko-Kyjev-Baku-Batumi-Kutaisi-Polsko. One way BUS-GYD je 29 dolarov  

0 Citovat

To by tez slo, ale v batumi uz jsem byl a ztratis dost casu presunem.. a tez by to znamenalo se mackat ve wizzu dlouho. Letet do kutaisi se da kazdopadne i z prahy. Nejvetsi trhlinu na itinerari s Buta maji ty zavazadla..

0
6 reakcí