- Fórum
- Hledám letenku
- Levne letenky do Portugalska v cervenci
Levne letenky do Portugalska v cervenci
Ahoj, shanim levne letenky do Portugalska bez mista urceni. S odletem cca 1.7. a zpet domu cca 14.7. Poradite? Dekuji
na internete ste pozerali? napr. google flights :) a osobne by som nic "levne" necakal v tom obdobi, vtedy by chcel ist do Portugalska so skolopovinnym detmi kazdy
To ano. Prijde mi to docela drahe. Od asi 4200kc s mezipristanim. Dalsi letenky jdou uz hodne nahoru.
zial hlavna sezona, kym nepride ziadne nejake promo, alebo error, tak ziadna aerolinka si vtedy nedovoli letiet za 20 euro otocka ako napr. v zimnych mesiacoch
Lisabon přímo s TAPEM z PRG za 4k, což je v červenci úplně normální, řekl bych ještě dobré. V tomto období žádné zázraky nečekejte. Taky si rozmyslete odkud chcete letět, pokud máte jenom PRG, tak toho moc nenajdete :)
Diky, Mandarinko. Ano, to zkusim. Je mi jedno, jestli poletím z Prahy nebo okolnich letist. To, co jsem nasla za 4200kc bylo s jednim prestupem. Celkova doba letu 10 a pul hodiny. Pak jdou ceny strme nahoru. Bohuzel v jiny termin nemuzu.
Wroclav za 4 000,- přímý let. V minulém roce se dalo i za 3 000,-. Tento rok to bude dražší, počítej s příplatky na zavazadla = Priority, nebo odbavené zavazadlo.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!