Ahoj, plánujeme v květnu/červnu letět do Vancouveru. Díval jsem se, že se ceny pohybují kolem 13-16 tis Kč, ale nic moc spojení a co jsem tak pochopil, tak Vancouver nepatří zrovna mezi "destinace s akčními cenami". Nějaký tip na levnou variantu z nějaké místo kam se vyplatí doletět? Nebo jakýkoliv tip, který mi pomůže to "nějak dobře vymyslet"?  .

Kanada 2019

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,

plánujeme v květnu/červnu letět do Vancouveru. Díval jsem se, že se ceny pohybují kolem 13-16 tis Kč, ale nic moc spojení a co jsem tak pochopil, tak Vancouver nepatří zrovna mezi "destinace s akčními cenami".

Nějaký tip na levnou variantu z nějaké místo kam se vyplatí doletět? Nebo jakýkoliv tip, který mi pomůže to "nějak dobře vymyslet"?


0

no Kanada je specificka:) ale mozno by som sa popozeral po letenkach do Seattle a odtial vlakom/busom.

0 Citovat

Levně lítá i Airtransat z Londýna.

Každopádně Seattle vychází většinou levněji. Problém však může být, že busy většinou jezdí už z Portlandu a často přijízdějí do Seattlu se zpožděním. Vlak je pak větší jistotou.

0 Citovat

Díky, díky!


Zatím ani Seattle, ani Airtransat moc nepomůžou, když se připočítají náklady na dopravu na daná místa.

Má někdo přehled kolik je běžná cena letenek pro Vancouver z Česka? Abych nezjistil, že jsem vlastně teď historicky nejlevnější a nepromarnil příležitost :D
0 Citovat

akoze tych 500 euro je uz velmi faj cena :)

akcie boli okolo 350

https://www.cestujlevne.com/akcn.../vancouver

0
4 reakce