Staronová linka Motor Sich Airlines ze Lvova do Užgorodu určitě naláká letecké nadšence. Z Bratislavy jde poskládat fajn výlet.Bratislava  - Lvov s Wizz Air za 14,99 € (9,99 € s WDC)ideálně čtvrtky (v květnu i červnu)https://wizzair.com/en-gb/flight...2019-06-15Lvov - Užhorod s Motoro Sich za 1474 UAH (cca 50 €)každý pátekhttps://flymotorsich.com/en/Na trase létá skoro 50 let starý Antonov An-24. Jistá šance je i na nejmodernější Antonov An-140, který je jen jediný na světě v pravidelném provozu.Celý den ve Lvově, libovolně dlouho v Zakarpatí.Vhodné jen pro dobrodruhy, nikdo neví, jak dlouho linka vydrží ;)  .

[W6+M9]: Bratislava-Lvov-Užhorod s Antonovem AN-24

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Staronová linka Motor Sich Airlines ze Lvova do Užgorodu určitě naláká letecké nadšence. Z Bratislavy jde poskládat fajn výlet.


Bratislava  - Lvov s Wizz Air za 14,99 € (9,99 € s WDC)

Lvov - Užhorod s Motoro Sich za 1474 UAH (cca 50 €)

  • každý pátek
  • https://flymotorsich.com/en/
  • Na trase létá skoro 50 let starý Antonov An-24. Jistá šance je i na nejmodernější Antonov An-140, který je jen jediný na světě v pravidelném provozu.

Celý den ve Lvově, libovolně dlouho v Zakarpatí.

Vhodné jen pro dobrodruhy, nikdo neví, jak dlouho linka vydrží ;) 

0

pre tych co neradi minaju dovolenku tak mozno lepsie nocny vlak+bus do Uzhorodu napr. s Leo a let Uzhorod->Lvov  a naspat v sobotu do Bratislavy, alebo to potiahnut Motor Sichom az do Kyjeva a odtial napr. v nedelu naspat. Napriklad nie je problem to cez Velku noc, alebo na 5. jula .. co asi len pre slovakov je vhodne :D

0 Citovat

Jel, resp. letěl by někdo nikdy? Bych se přidal...

0 Citovat

Já letím 3.5. LWO-UDJ ;) Snad to do té doby vydrží. 

0 Citovat

vlastne dnes sa uskutnocnil aj prvy let:)

https://www.facebook.com/1000094...000747112/

0 Citovat

A konec, ale asi se dal čekat. 

https://www.kyivpost.com/ukraine...reloaded=1

0 Citovat

Ešte uvidíme .. tu sa šepká vraj o niečom 5x týždne priamo

http://uzhgorod.in/en/news/2019/...uslan_liis

0 Citovat

Tak Motor Sich spustil do prodeje přímé lety z Užhorodu do Kyjeva od června. 3x týdně (po-st-pá) vždy ráno do Kyjeva, večer zpět. Ceny od "krásných" 2,5 tisíce hřiven :D To jsem zvědav, kdo s tím poletí (vyjma mě).

0
7 reakcí