Ahoj.Překvapuje mě to, ale nikde jsem tu toto téma nenašel. Kteří prodejci povolují platbu benefity (Ticket benefit multi, Flexi pass, atd.)? Máte někdo zkušenost? Student to zdá se povoluje jen u zájezdů, nikoliv samotných letenek. Nebo se povedlo někomu uplatnit benefity i na samotné letenky?Cestujlevne, čili Královna to také neumožňuje?Takže zbývá jen Letuška, která to umí za příplatek 5 %. A Letenky, které si účtují 6 % (což koukám, že taky patří pod SA).  .

Letenky za benefity

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Lze kiwi voucher a booking voucher uplatnit nezavisle na sobe (každý na jiný vylet)? Na ehotel.cz pisi toto : "Poukaz na ubytování lze uplatnit jen na termín spojený s letem z daňových důvodů.". Neprijde mi pravdepodobne, že by to nějaký system hlídal. Díky za odpoved.

0 Citovat

Díky moc! :-)

0 Citovat

Ahoj Panáčku a Kiki, osobně jsem loni onen 500 Kč voucher loni použil na ubytování vybrané na bookingu a zarezervoval přes ehotel, bohužel i s jakýmsi jejich poplatkem. Ale co už, je to z benefitů a ne z reálných peněz. 😉 Na úplně jiný výlet.

Je to podobné jako když jsem v minulosti měl benefity přes Sodexo Flexipass a letenky rezervoval přes kiwi a "ubytování" přes slevomat. Ze slevomatího účtu byly však prostředky použity jinak. Zejména na zakoupení jídla a restaurace. 😉

0 Citovat

Díky za odpověď;)

0 Citovat

Strašný obstrukce, a vemte si že tohle třeba ještě hlídá x úředníků. Takovej waste práce a omezování vydělaných peněz, nehledě na to, že teď už je kvůli tomu novému limitu nad 20k/osoba/rok vše zdaněno nejen 15% daní z příjmu, ale i nějak zdravotním a sociálním, abysme náhodou neměli o pár stovek/tisícovek na výlety víc :D  Sem docela čuměl na to dodaňování a nemohl sem se dopočítat proč to daní tolika %..

0 Citovat

Momentalne pozor na rezervaci letenek pres ehotel/kiwi!

Ehotel vygeneruje kiwi voucher i booking voucher. Ovsem pri zvoleni daneho letu/danych letu pak ke konci pred platbou zmizelo policko pro zadani voucheru, takze momentalne tento voucher nelze uplatnit.

(udajne to kiwi resi, a ehotel ceka nebo muze vratit castku voucheru puvodni platebni metodou)

0 Citovat

Tento problem se vyresil tim, ze kiwi informovalo, ze policko pro zadani promo kodu se zobrazi jen pri vyhledani letenky primo na kiwi. Pokud jsem se dostal na kiwi napriklad z google flights, policko pro zadani promo kodu chybelo. Vyreseno.

0