- Fórum
- Hledám letenku
- Letenka do Říma, ideálně červen
Letenka do Říma, ideálně červen
Zdravím,
nějaký tip na akční letenku do Říma, nejlépe na červen? Vím, že to není asi ten TOP termín, ale jindy to nedáme, na cca 4 dny, ideálně z Prahy, ale nebráníme se ani odletu z blízkého okolí.
Díky moc.
Jarda
Dobrý den, z Prahy nejlevněji vychází Ryanair kolem 2000 Kč na termín 13. - 16.6., resp. 19. - 22.6. Z Vídně pak na mnoho termínů Ryanair nebo WizzAir za 30 EUR. Vše s malým příručním zavazadlem.
schwarz.jaroslav.jr napsal(a):Děkuji moc, jdu mrknout ;-)
Včera jsem viděl na laudamotion Vídeň - Řím za 260 Kč a zpátky za stejných 260 Kč. Jenom že v srpnu.
Ještě bylo 01.07-04.07 za 900 zpáteční Praha - Řím. Ryanair.
Ceny ze včerejška.
Díky moc, teď koukám a něco málo je i na konec června, trochu se nám komplikuje termín, ale ono něco klapne a poletíme, budu koukat každý den raději :-) Fajn den.
Tak treba cesta tam se da z Prahy sice trochu krkolomne , ale treba zajimave vylevnit letem do Billundu 13.6 . za 215 Kc a z Billundu vecer za 96 DKK tedy asi 350 Kc do Rima ( cena z dneska )
Zpatky by to ale chtelo letet az 18. 6 za 23 euro ( dnesni cena ) , vim je to uz 6 dnu .ale zase ctvrtek -utery s tim ze ctvrtek je tam prlet az vecer a odlet je pak po poledni tak ty 2 dny nejde uz moc pocitat a na Rim zustavaji tedy 4 plne dny , je v tom vikend a je to vlastne z Prahy do Prahy za celkem cca 1200 Kc
Z Vidne se da nakombinovat vic terminu za tech 800 Kc zpatecni
mikir napsal(a):Tak treba cesta tam se da z Prahy sice trochu krkolomne , ale treba zajimave vylevnit letem do Billundu 13.6 . za 215 Kc a z Billundu vecer za 96 DKK tedy asi 350 Kc do Rima ( cena z dneska )
Zpatky by to ale chtelo letet az 18. 6 za 23 euro ( dnesni cena ) , vim je to uz 6 dnu .ale zase ctvrtek -utery s tim ze ctvrtek je tam prlet az vecer a odlet je pak po poledni tak ty 2 dny nejde uz moc pocitat a na Rim zustavaji tedy 4 plne dny , je v tom vikend a je to vlastne z Prahy do Prahy za celkem cca 1200 Kc
Z Vidne se da nakombinovat vic terminu za tech 800 Kc zpatecni
Tady u tech negarantovanych prestupu mam vzdycky problem se 2 vecma - jednak vecny stres, ze to uleti a druhak vetsinou clovek zajebe (damy odpusti) den na cestu tam a den na cestu zpatky..
Rozhodne to neni Mikiri ze bych se do tveho prispevku navazel (nebo do tebe - jak uz se u nekterych bohuzel stalo smutnym zvykem) - spis je to jenom muj subjektivni nazor na tyhle kombinovane lety pro short haul - uprimne v tomhle pripade bych radsi zaplatil 3-4k za primy s let komfortnim casem z PRG, ktery mi vyhovuje, nez se to snazil nejak prekombinovat (a to nejen routing - tyka se i popojizdeni 400km na jine letiste) - samozrejme jsem tehlech kombo letu par absolvoval, nez jsem dospel k tomuhle nazoru.. :)
Tohle má cenu a) když má člověk hodně času a fakt málo peněz nebo b) chce se podívat do Legolandu a ten přestup je na to dostatečně dlouhý i se zpožděním.
Tak zrovna v Billundu ,to krome Legolandu moc vyznam nema , ale mam rad tyhle prestupy , ,nechodim vetsinou do riskantnich kratkych prestupu ,snad s vyjimkou Stanstedu , kde me vymenili i negarantovany let za jiny pri zpozdeni ,ale ani ten moc neriskuju a je to trochu i o takovem trosku sportu. ziskat co nejlevnejsi letenku , letos mam uz 3 letenku za 129 Kc no nekup to -) Pravda na drivejsi ceny Rynairu za 1 cent to nema , ani nahodou , ale dneska uz takove lety nejsou
JInak ten den neberu jako zabity pokud nesedim cely den na letsiti jedno z priemnych letist na tohle je Bergamo do mesta 20 minut , Brrno mam taky radeji nez Prahu .ale jinak to chapu , taky obcas uz jsem liny jet 250 km do Dublinu a letim radeji pres ten blby Stansted s Corku ,ale porad jaksi rozhoduje ta cena pri mych poctech letu za rok ..blizi se pul rok a uz jich budu mit 30 mozna 32 do konc cervna
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!