Ahoj, sháním letenky na cca 2 měsíce do JV Asie, ideálně s návratem před Vánoci (ale nemusí být) a jsem v koncích. Hlavně pro to, že nemáme vpodstatě vybranou destinaci, rádi bychom tedy navštívili Vietnam a pak je to vlastně jedno. Nějaké pláže, třeba i šnorchlování, národní parky, město i venkov..Zatím se mi jako fajn jeví Praha - Ho Chi Minh (nebo Hanoj) a návrat z Bangkoku, což vychází na cca 14 000 s Turkish nebo 14 500-15 000 s Qatarem nebo naopak do Bangkoku, návrat z Penangu nebo Langkawi a ten Vietnam teda střihnout mezi tím (13500 Qatar). Vzhledem k přeletům do a z Vietnamu to cenově vychází celkem podobně, ale moje otázka spíš je, jestli to mám vzít nebo si zkusit počkat na akci? Nemám představu, jak se běžně takhle letenky pohybují, připadá mi, že hlavně ten Vietnam zvedá cenu (doteď jsem byla z Asie v Malajsii za 11k a Bangkok za 8k, tak mi to právě nepřijde nejlepší, ale zase low costem letět nechceme).. Byl by někdo prosím schopen mi poradit, co je cena, kterou stojí za to koupit a nebo i jakou multi-city variantu hledat nebo jakým způsobem, případně vyhledávač, kde jsem schopná hledat multicity i v kalendáři nebo bez nutnosti hledat na kombinace všech možných dnů zvlášť?  .

JV Asie říjen - prosinec

Založila ve fóru Hledám letenku

Jaká by ta cena měla být? O prázdninách je to výrazně pod 20 s rozumnými přestupy spíš nereálné (nebo error), spíš se pak ty letenky drží okolo 25-35 tisíc.

Z Prahy třeba BKK 7.7-1.8. okolo 20, OTA pod 20, s Turkish. Z Vídně BKK okolo 22 jdou najít přímé lety. 

0 Citovat

Ta Paříž je teď jediná schůdná možnost. Při tak ďlouhém pobytu nebude vadit, že cesta bude trvat 3-4 dny a Saudy snad zkousnete. Otázkou je, jestli to nakonec poletí. Nevýhody ta úspora v 5 lidech drtivě převálcuje. Pod 20 tis se bude hledat velmi těžko, ale vždy se může něco objevit. Nějací Číňani nebo Turci z Vídně nebo Budapešti.

Na druhou stranu kombinace odletu z CDG a Saudů je pro mě osobně naprosto nemyslitelná :-).

0 Citovat

S tou Paříží pozor. V létě tam je olympiáda a může to být masakr ohledně dostupnosti letů i autobusů a ubytování s cenami z říše snů, pokud je potřeba přespat.

1 Citovat

Jj, tuhle akci jsem vcera vyloucila. Cesta muze byt cil, ale ti dva mladsi jsou docela vztekaci typy a nejstarsi slusne mlati puberta. Takze nez tahle loterie se saudama a par dnu  na ceste, tak to bych se i ja smirila s vyssi cenou :D 

1 Citovat

tmx napsal(a):

Jaká by ta cena měla být? O prázdninách je to výrazně pod 20 s rozumnými přestupy spíš nereálné (nebo error), spíš se pak ty letenky drží okolo 25-35 tisíc.

Z Prahy třeba BKK 7.7-1.8. okolo 20, OTA pod 20, s Turkish. Z Vídně BKK okolo 22 jdou najít přímé lety. 

 

Jj, tohle jsem nasla. Vzhledem k tomu, ze cil je Bali a potencialnim plusem (ale ne nutnosti) zastavka v KUL nebo SIN, tak asi nakonec vyhraje verze primo na bali pod 25 (kdyz vezmu nektere ze zminovanych letist za 20+ a k tomu prelet do DPS, tak se stejne dostavam v souhrnu vyssi castku). Asi jsem potrebovala spis ujisteni, ze ted fakt nic lepsiho neni. 

 

0 Citovat

Pak je otázka, proč zrovna Bali. Ale to je každého věc. Za mě je víc muziky v té Malajsii v kombinaci třeba s Thajskem, což by cenou i délkou  cestování bylo lepší. Ale to si musí každý vyzkoušet sám. Třeba už ale bylo vyzkoušeno a je touha prozkoumat nové destinace :-). 


0 Citovat

HOT🔥 Full-service flights from Paris to Indonesia from €280 (fly4free.com)

Našel někdo nějaký termín za tuto cenu? Já na to koukal předevčírem večer a neviděl jsem nic pod 12k Kč... což s přískokem třeba za 4k trochu ztrácí půvab.

0 Citovat

Tak haluz  nad haluz :O

Koupeno včera přímo na stránkách Singapore airlines.

FRA-SIN-DPS-SIN-FRA 29.6. až 29.7., přestup každý necelé 2 hod., za 890 EUR osoba.

1 Citovat

Tak to by bylo lepší to koupit rovnou z Prahy za 27 a nic neřešit. A se Singapore airlines by to bylo taky. 

0 Citovat

Nebylo ;) do Frankfurtu to mají dobře dostupné, nemusí tam řešit parking a na 5 letenkách to dělá přes 20 tisíc rozdíl.

0