Ahojte,v Ejlatu se otevřelo nové letiště Ramon a chci se zeptat,potřebuji se dostat do Taby a jede tam linka 50,ale nevím jestli sedá lístek koupit u řidiče nebo na letišti a nebo jestli se musí dopředu objednat. .

Ejlat-Taba (doprava do Taby)

Založil(a) ve fóru Letiště

9 reakcí

Ahojte,

v Ejlatu se otevřelo nové letiště Ramon a chci se zeptat,potřebuji se dostat do Taby a jede tam linka 50,ale nevím jestli sedá lístek koupit u řidiče nebo na letišti a nebo jestli se musí dopředu objednat.

0

Ahoj, dopředu se objednávat nemusí a podle oficiálního webu jde koupit u řidiče. Jestli se dá koupit i někde v hale nevím.

0 Citovat

Díky za info.

0 Citovat

Ještě jeden dotaz,my přilétáme v pátek v 18.30 do Ejlatu což je asi šabat a autobusy jezdí jen do 16.00 jestli jsem se dobře koukal. Jak se pak dostaneme na hranice?? Má s tím někdo zkušenost?

0 Citovat

V sobotu v podstatě jen taxi. Nebo pěšky, na kole, vlastním autem, apod. Ale žádná veřejná doprava nefunguje. Nejlepší je asi přes aplikaci Gett. Uber funguje, ale bývá dražší.

Ale sobota začíná západem slunce, tak zkuste rychle vyběhnout z letiště a třeba ještě něco pojede. 

0 Citovat

Nebo se zkusit domluvit předem s nějakým arabem 

0 Citovat

T napsal(a):

Ale sobota začíná západem slunce, tak zkuste rychle vyběhnout z letiště a třeba ještě něco pojede. 

Bohužel poslední MHD jede přesně v 18:30 (do centra Ejlatu), pak už nic. To asi opravdu stíhají jen taxi. Na nové Ramonovo letiště navíc nejezdí Eilat Shuttle, který snad dříve poskytoval i služby o šabatu.

0 Citovat

Měli by jezdit až do Taby, my teda s něma jeli z Ovdy do Eilatu a bez problémů... viz.: https://www.touristisrael.com/ei...ort-guide/

0 Citovat

Děkuji všem za rady,

pokud by měl někdo čerstvé zkušenosti budu rád za každou radu.

0 Citovat

Jizdni rad ramon - taba border linka 30 čte se zdola nahoru a zprava doleva horni cast  je z taba border jízdenky v automatu na letišti lze platit kartou a lze je tam koupit i na cestu zpet


20191031-210905.jpg

0
9 reakcí