Ahoj, potřeboval bych poradit. Hledám zajímavý výlet v listopadu pro 4 lidi na čtvrtek až neděle, někam, kde je tepleji. A zároveň je tam co vidět - koupačka v moři úplně není nutná. Napadly mě tři destinace - Izrael, Jordánsko a Maroko. Izrael - letenky dost drahé okolo 5000 KčJordánsko - létá se jen ÚT - SOMaroko - Sem nechce zbytek výletu Napadá vás ještě nějaká destinace? Kam by zároveň nebyly nějak extrémně drahé letenky, když se jede jen na prodloužený víkend? Termín nehraje zas tak velkou roli .

Kam v listopadu za teplem na prodloužený víkend?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahoj, 


potřeboval bych poradit. Hledám zajímavý výlet v listopadu pro 4 lidi na čtvrtek až neděle, někam, kde je tepleji. A zároveň je tam co vidět - koupačka v moři úplně není nutná. 


Napadly mě tři destinace - Izrael, Jordánsko a Maroko. 


Izrael - letenky dost drahé okolo 5000 Kč

Jordánsko - létá se jen ÚT - SO

Maroko - Sem nechce zbytek výletu 


Napadá vás ještě nějaká destinace? Kam by zároveň nebyly nějak extrémně drahé letenky, když se jede jen na prodloužený víkend? Termín nehraje zas tak velkou roli

0

Ahoj, u Izraele sledujte i letenky do Ejlatu, kam se létá v pátek a pondělí a ceny bývají značně nižší, létá tam Ryanair v pátek a pondělí. Nemá cenu řešit teď, kolem podzimu se objevují letenky v rozmezí 500 až 1000 Kč. 

0 Citovat

Portugalsko - Lisabon, Porto, Madeira... lze očekávat příjemné počasí, eventuelně i s tím koupáním. Nebo Španělsko - prakticky kamkoliv.

0 Citovat

Ten Eljat vypadá skvěle a nenapadlo mě to. Díky moc! 

0 Citovat

Mohu potvrdit ze ty ceny se loni tak pohybovaly ,ele nejsem si jisty, jestli  Eljat je zrovna to prave orchove  navc  na tak kratky cas , Rekl bych ze  Lisabon-Poto  asi vyjde draz ,ale  ta oblast je dostupna rycheji a kdyz je to jen od ctvrka do nedela ?

0
4 reakce