Pro ty, kteří ještě nevědí/netuší, tak od 1. října budou (snad zdarma) elektronická víza do Leningradské oblasti, tak není od věci hledat levné letenky směrem tam. Skládačka do Petrohradu z Prahy přes Luton s klubovným od Wizzu za krásných 1.386 Kč, přestupy fajn, žádné dlouhé čekání. Možná to jde nakombinovat i levněji. Každopádně pasuje i na KTW-LTN, kde jsou 3 rotace denně. Praha - Londýn Luton 578 Kč https://wizzair.com/cs-cz#/booki...0-22/1/0/0 Londýn Luton - Petrohrad 29 GBP / 808 Kč https://wizzair.com/cs-cz#/booki...0-22/1/0/0 .

[W6] Praha - Petrohrad via Luton 1.386 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Pro ty, kteří ještě nevědí/netuší, tak od 1. října budou (snad zdarma) elektronická víza do Leningradské oblasti, tak není od věci hledat levné letenky směrem tam.

Skládačka do Petrohradu z Prahy přes Luton s klubovným od Wizzu za krásných 1.386 Kč, přestupy fajn, žádné dlouhé čekání.

Možná to jde nakombinovat i levněji. Každopádně pasuje i na KTW-LTN, kde jsou 3 rotace denně.

Praha - Londýn Luton 578 Kč

https://wizzair.com/cs-cz#/booki...0-22/1/0/0

Londýn Luton - Petrohrad 29 GBP / 808 Kč

https://wizzair.com/cs-cz#/booki...0-22/1/0/0


prg-ltn.png
ltn-led.png

0

Ale Petrohrad je federální město, tzn. nespadá do Leningradské oblasti. Ale jinak tedy netuším jak je tahle vízová politika postavená. Nehledal jsem k tomu info. 

0 Citovat

Bude to Petrohrad + Leningradská oblast, pokud opravdu bude. Jinak by ostatně nedávala ani moc smysl :)

0 Citovat

Ahoj, můžu mít dotaz. Tomu přestupu na Lutonu věříte? Uvažuji o cestě z Katowic a na přestup vychází  2:20h u obou letů.. Zavazadlo jen malé příruční a pas je jistota, případně i priorita za 4 £ není problém. 

0
3 reakce