Zdravím, v polovině září se budeme vracet z Bali. Z Denpasaru do Singapuru tento let operuje Jetstar a odsud následně míříme s Emirates do Dubaje. Do Singapuru máme přílet v 00:10 a odlétáme v 01:40. Přestup by měl být v rámci jednoho terminálu (T1). Má otázka tedy zní, dá se to v pohodě stihnout, nebo máme raději řešit jiné možnosti, respektive posunutí letu z Bali do Singapuru, abychom měli na přestup více času? .

Bude stačit 90 minut na přestup v Singapuru?

Založil(a) ve fóru Letiště

6 reakcí

Zdravím, 


v polovině září se budeme vracet z Bali. Z Denpasaru do Singapuru tento let operuje Jetstar a odsud následně míříme s Emirates do Dubaje. Do Singapuru máme přílet v 00:10 a odlétáme v 01:40. Přestup by měl být v rámci jednoho terminálu (T1). Má otázka tedy zní, dá se to v pohodě stihnout, nebo máme raději řešit jiné možnosti, respektive posunutí letu z Bali do Singapuru, abychom měli na přestup více času?

0

Máte to na jedné letence? Pokud ne, je to celkem hazard, i kdyby to ve v 99 případech ze 100 vyšlo. Bude menší zpoždění a můžete si kupovat novou letenku zpět do Evropy. Stojí vám to za to?

0 Citovat

Podle mě je to na jedné rezervaci, Jetstar hodně kooperuje. Poté se není čeho bát :) tedy hlavně přihlédneme-li k faktu, že letenka je už dávno koupená.

0 Citovat

Stihnout se to samozrejme v ramci T1 da, nicmene pokud to nemate na jedne letence tak challenge nebude v tech 90ti minutach na prestup, ale spis v tom ze na separatnich letenkach budete muset projit imigracni (pri posledni ceste 35min a to jsem vybihal z Emirates jako jeden z prvnich, protoze jsem letel businessem), budes muset nasledne vyzvednout kufry a novy checkin a tam by to podle me bylo hodne na hrane..


Takze jedna letenka ano, separatni lety radsi ne..
0 Citovat

Všechny lety jsou na jedné rezervaci a kufry vyzvedávat nebudeme, poletí rovnou. Alespoň tak to tvrdil support Emirates. Minimum connection time by měl našim potřebám vyhovovat, ale trochu se obávám zpoždění, které by mohlo vše zkomplikovat. 

0 Citovat

Tak při zpoždění se o vás letecká společnost postará (hotel, jídlo, náhradní let), maximálně přiletíte o den později.

0 Citovat

Snad to tedy stihneme, nicméně moc děkuji za reakci a uklidnění! :-)

0
6 reakcí