Ahojte, zítra letím do Moskvy z Bratislavy, a přiletím kolem 23:00 na Vnukovo. Měla jsem v plánu jet busem na stanici metra Troparyovo, kde jsem mám už 14 dní zabookovaný a zaplacený hostel na 1 noc. Včera mi z hostelu psali, že mám svoji rezervaci zrušit, protože nemám ruský pas (??). Nedokážou mi odpovědět jako proč to vadí a hlavně proč mi to říkají 14 dní od rezervace. No toť jedna otázka, jestli mám apelovat na to ať mi to zruší sami, nebo to zruším sama a pak po nich budu vymáhat ty těžce vydřené 2 kila. No otázka druhá, vy co jste letěli Pobedou z Bratislavy na Vnukovo, stíhali jste navázat na poslední metro? Nebo jak jste řešili dopravu do města? Jde tam pasovka rychle v noci? Poslední metro jede v 1:00, tak teď místo balení hledám dostupné ubytko na trasách busů v noční Moskvě a nějak to nestíhám všechno. Díky moc .

Moskva Vnukovo

Založila ve fóru Letiště

2 reakce

Ahojte,

zítra letím do Moskvy z Bratislavy, a přiletím kolem 23:00 na Vnukovo. Měla jsem v plánu jet busem na stanici metra Troparyovo, kde jsem mám už 14 dní zabookovaný a zaplacený hostel na 1 noc.

Včera mi z hostelu psali, že mám svoji rezervaci zrušit, protože nemám ruský pas (??). Nedokážou mi odpovědět jako proč to vadí a hlavně proč mi to říkají 14 dní od rezervace.

No toť jedna otázka, jestli mám apelovat na to ať mi to zruší sami, nebo to zruším sama a pak po nich budu vymáhat ty těžce vydřené 2 kila.

No otázka druhá, vy co jste letěli Pobedou z Bratislavy na Vnukovo, stíhali jste navázat na poslední metro? Nebo jak jste řešili dopravu do města? Jde tam pasovka rychle v noci?

Poslední metro jede v 1:00, tak teď místo balení hledám dostupné ubytko na trasách busů v noční Moskvě a nějak to nestíhám všechno.

Díky moc

0

pasovka na vnukove o takejto hodine vacsinou ide velmi rychlo, aspon taku mam skusenost.


ak sa obavas metra, stale mozes vyuzit uber, sice na salaryevo (po novom na filatov lug) mas aj v appke fixne okolo 430 rublov, ale za tu cenu sa vies odviezt aj dalej

0 Citovat

Díky díky za info, 

metro radši riskovat teda nebudu, a našla jsem nějaké ubytko na trase busu z letiště a nějak už to dojdu pěšky

0
2 reakce