Ahoj, zajímalo na čem vydělávají stránky jako je Cestujlevne nebo Honzovy letenky atd., když doporučují hlavně low cost aerolinky. (co vím, tak se nesbírají míle). Viděl jsem i spustu amaterských facebookových stránek, které odkazují na skyscanner a různé hotely. Z čeho jsou placení? Stejně si většina lidí nekoupí letenky přes odkaz. Co by člověk musel udělat, když chce začít takto "podnikat"? Díky za odpovědi.. .

Jak vydělávají akční letenkové portály?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj,

zajímalo na čem vydělávají stránky jako je Cestujlevne nebo Honzovy letenky atd., když doporučují hlavně low cost aerolinky. (co vím, tak se nesbírají míle). Viděl jsem i spustu amaterských facebookových stránek, které odkazují na skyscanner a různé hotely. Z čeho jsou placení? Stejně si většina lidí nekoupí letenky přes odkaz. Co by člověk musel udělat, když chce začít takto "podnikat"? Díky za odpovědi..
0

Affiliate marketing + Google Ads.

Na lowcostu si maximálně nahoníš návštěvnost, ale časy, kdy jsi z letenek za 500,- měl přes 1500 lidí online jsou dávno pryč. Dneska umí vyhledat levnou letenku kdejaký Jarda nebo Honza... a nepotřebuje k tomu nic víc, než stránky Ryanairu či Wizz Airu.

Čar a um se dávno vytratil.

0 Citovat

Právě, myslel jsem si to. Často tam jsou i odkazy na booking nebo konkrétni hotel či půjčovnu aut. Předpokladám, že u takovýchto letenek spíš kápne neco z tohohle. Popřípadě pak větší společnosti na velké vzálenosti, kteří mají Affiliate program. Díky za příspěvek

0
2 reakce