Překlep ve jméně

Založil(a) před 7 lety david.machac.kobe ve fóru Obecně o cestování letadlem

11 reakcí

Ahoj, nevíte jak hodně řeší na letištích překlep ve jméně o jednom písmenku? Letíme z Vídně do Barcelony a Eurowings si řekly o 70€.. letenka stála 60€. Díky za radu.

0

Nijak, to je ok

0 Citovat

Nereste

0 Citovat

Ahoj, omylem při rezervaci letenky se mi na konci k příjmení přidalo písmeno "A", je to let s Qatar, rezervovaný přes gotogate, kteří chtějí za opravu 50 Euro... :-( Pohlaví, datum narození i křestní jméno je OK, jen u příjmení je Vxxxxxa   Tak se chci zeptat, zda je to OK.

0 Citovat

ano je

0 Citovat

Konec poplatků za sedadlo u dětí i opravu jména nebo skryté ceny. EU schválila velkou revoluci u letenek

https://1url.cz/veCkj

0 Citovat

Nejvíc mě zaujala povinnost zachovat let zpět při nenastoupení na první let... Chápete to tak, že to platí jen při klasické RT  nebo by to mohlo platit i při multicity? 

0 Citovat

multicity neni “typ letenky” v technickem smyslu. jen “oznaceni” pro formular, zenktereho pak vypadne one way / roundtrip / open jaw / rtw letenka.

bude zaviset na paragrafovanem zneni (a jak se vyporada s transfery a stop overy), ale logicke by mi prislo, kdyby to minimalne na open jaw letenky aplikovane bylo

ale treba to bude jeste “lepsi” a bude to zasah do celeho systemu nutnosti proletet letenku “v poradi”.

0 Citovat

No to se jinak roztrhne pytel s Hidden City Ticketingem. Nevěřím tomu, že si to aerolinky nějak neošéfují. 

0 Citovat

no … jasne, ze je to predstava dost divoka :)

1 Citovat

Budu chtít například one way LAX - VIE, ale levnější bude koupit RT BRU-VIE-LAX, proletím jenom segment LAX-VIE a za zbylé 3 segmenty ještě zkasíruju aerolinku o taxy, čímž mě to vyjde ještě levněji 😄

To by byl úplný konec současného business modelu síťových aerolinek. Věřím tomu že takové Kiwi po tomhle půjde jak slepice po flusu a ještě si ty vrácený taxy nechají pro sebe jako další přivýdělek.

2 Citovat

Právě...už mě napadlo jak všichni lítají FD 1X letenky ve velkém :) 

0
11 reakcí