Ahoj lidi,někdo psal recenzi na easyjet, že povoluje striktně jeden kus zavazadla. Nedovolí vám ani kabelku navíc. Je to opravdu tak? Nemám sice kabelku ale takovou tasticku přes rameno.  Dá se ta tasticka přinejhorším dát do batohu? Odletam z terminálu 1, tam jsou ty kontroly až u gateu, takže aby to pracovníci Easyjetu neviděli, až to po mně bude chtít vidět kontrola .

Easyjet zavazadla

Založil ve fóru Letecké společnosti

Roiman4: abychom byli v obraze: busy provozuje kdo? (letiště/handling?) dopravce si objednává kolik busů chce (2/3/4...?) a platí "za kus"? Platí dopravce handlingu nějakou extra fee za naložení "zabavených" příručáhů dolů nebo je vše v nějakém bundle?

0 Citovat

Nezdá se mi, že by autobusy mohly být rychlejší než ten chobot. Sice se nastupuje oběma východy, ale nakládání autobusů a cesta to IMHO převáží.

0 Citovat

Tady ale přece nejde o to, za jak dlouho nastoupí lidé z gate do autobusu a do letadla až do zavření dveří letadla, to může trvat klidně hodinu a Ryanair bude happy. Jde o to, jak dlouho trvá od ukončení úklidu do zavření dveří. A to je samozřejmě rychlejší u nástupu dvěma dveřmi. Ne dvojnásobně (dvojnásobně rychlejší je výstup), u nástupu to bude třeba 1,6x rychleji. 


Mikir: Ano, Terminál 1 je přeplněný, zejména když dorazí dvě widebody. Ne že by se nevešlo víc letadel ke stáním, ale nevejde se víc lidí do terminálu. 

0 Citovat

Zpet k tematu - zkusenost z tohoto patku smer Basel a dnes zpet do Prahy - ani jednim smerem zavazadla moc neresili, kabelka ci mala taska navic uplne bez diskuze a to letadlo zpet bylo plne a brali z kapacitnich duvodu prirucaky do podpalubi.

0