- Fórum
- Obecně o cestování letadlem
- Prirucni zavazadlo
Prirucni zavazadlo
Ahojky. Nevite, zda se jako prirucni zavazadlo da povazovat crosna? Kdyz bude treba 40 l? Kdyz bude temer prazdna? Shanim nejakou ze ktere by se dala udelat mensi taska, ale zatim se nepodarilo. I za tipy budu rada. Diky. Andy
Když už krosna, ale krosna se říká, pokud vím, hovorově velkému batohu. Jestli myslíš malý batoh, není problém, pokud nebude přesahovat povolené rozměry (nebo se do nich bude moci stlačit při případné kontrole).
Jde především o rozměry. Pokud bude mít batoh výztuhu, která překračuje rozměry a nejde složit, tak problém samozřejmě být může bohužel.
ahoj a proč zrovna krosnu? jdeš na nějakou túru? Na běžné výlety (tedy město, památky, denní výlety do přírody bez stanování) dnes existují mnohem praktičtější batohy v této velikosti - my třeba na cestu kolem světa kupovali Crumpler Track Jack Board Backpack, který je naprosto topový - hodně kapes, kvalitní látka i zipy, madla, popruhy, skryté kapsy na elektroniku... má snad jedinou chybu a to že nemá zamykací zipy...
no a druhý tip Osprey Ozone Convertible 50L, a to kvůli možnosti mít ho jako batoh i jako kufr s kolečkami (a tedy 99% času využíváme kolečka, jako batoh jenom když jedeme na scooteru)... ten jsme si ale museli nechat dovézt z USA kamarádkou, tady se neprodává... jsou to dražší batohy, ale top kvalita a super promyšlené... na druhou stranu věřím že by to šlo zvládnout i s levnější krosnou s Decathlonu, zejména pokud člověk nejede na rok v kuse pryč a dělá spíše kratší výlety do 1 měsíce :) takže hlavně promysli na co batoh budeš využívat.
Potřebuji koupit univerzální příruční zavazadlo do letadla, aby splnilo kritéria wizzair i ryanairu. Co mi doporucite? Předem díky.
Tomáš napsal(a):Potřebuji koupit univerzální příruční zavazadlo do letadla, aby splnilo kritéria wizzair i ryanairu. Co mi doporucite? Předem díky.
Pokud se jedna o menší zavazadlo, tak doporučuji třeba (je přakvapivě rozměrné):
https://bagalio.cz/cabinzero-cla...BwE#34979
No a nebo já osobně jezdím s taškou z Dekáče:
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!