Omlouvám se za stupidní hypotetický dotaz (snad neskončím v jednom místním vlákně), ale nenašel jsem. Jde nějak koupit spojenou letenku bez agentury jen od aerolinky? Příklad  Level , mají lety z Vídně (přes Vueling) a pak třeba z Paříže. Ale zadat letenku Vídeň s přestupem v Paříži atd nejde a jdou dát jen 2 samostatné Vídeň - (třeba Paříž) , Paříž - pryč. Různé vyhledávače mi ty letenky nenajdou. Předpokládám, že je to sychr aerolinky, aby nemusela garantovat návaznost, ale radši se ptám, jestli je nějaká možnost letenku spojit.  .

Jak koupit spojenou letenku

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Omlouvám se za stupidní hypotetický dotaz (snad neskončím v jednom místním vlákně), ale nenašel jsem. Jde nějak koupit spojenou letenku bez agentury jen od aerolinky?

Příklad  Level , mají lety z Vídně (přes Vueling) a pak třeba z Paříže. Ale zadat letenku Vídeň s přestupem v Paříži atd nejde a jdou dát jen 2 samostatné Vídeň - (třeba Paříž) , Paříž - pryč.
Různé vyhledávače mi ty letenky nenajdou.
Předpokládám, že je to sychr aerolinky, aby nemusela garantovat návaznost, ale radši se ptám, jestli je nějaká možnost letenku spojit.

0

ne není, je to nízkonákladovka. Takže něco jako kdyby jsi chtěl letět s FR přes PRG.  

0 Citovat

Některé nízkonákladovky samy nabízejí některé lety s přestupem, ale není jich moc. Jinak spojit to jde nejmenovanou agenturou a člověk pak může mít bonus v podobě průseru, když garantují něco, co nejsou schopni dodržet. 😂 

0 Citovat

dík

0
3 reakce