Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto letištěm a dopravou do centra? Zjistil jsem, že by měl jezdit autobus do centra. Ale nejsem si jistý jak je to v nočních a ranních hodinách. Přiletět tam mám totiž po 21. hodině a zpátky se vracím v pondělí a odlet už  6:30. Nevíte jaký je plán a jak se nejlépe dostat do centra?   .

Letiště Brusel - Charleroi

Založil(a) ve fóru Letiště

7 reakcí

Dobrý den,


nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto letištěm a dopravou do centra? Zjistil jsem, že by měl jezdit autobus do centra. Ale nejsem si jistý jak je to v nočních a ranních hodinách. Přiletět tam mám totiž po 21. hodině a zpátky se vracím v pondělí a odlet už  6:30.


Nevíte jaký je plán a jak se nejlépe dostat do centra? 

0

Taxi bez problemov, hocikedy, hocikam

0 Citovat

Děkuju za info. Ano, to vím, že taxi jde sehnat kdykoliv, ale spíše mi jde teď o veřejnou dopravu. Našel jsem nějaké autobusy, ale ne úplně jasně kdy co jeszdí a v jaké časy, jen intervaly 20-30 minut podle jízdního řádu, ale ten ne a ne k sehnání

0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/leti...-charleroi

Do Charleroi k vlakovému nádraží Sud jezdí letištní autobus linky A při ceně 6 EUR za jízdu. V případě, že si v automatu na zastávce rovnou zakoupíte jízdenku na vlak, tento spoj budete mít v ceně. Autobus jede jednou za 30 minut a cesta na nádraží mu zabere 20 minut. První spoj jede po páté ranní, poslední z letiště ve 22:25 .

0 Citovat

Díky, nakonec jsem našel tady https://www.flibco.com/en/timetable

0 Citovat

No, ale Flibco nejezdí do Charleroi ;) Tam jezdí TEC autobusem linky A.

0 Citovat

Gratulace k zbytečnému založení nového fóra a další znepřehlednění diskuze.

0 Citovat

Filip asi myslel Brusel a ne Charleroi...

0
7 reakcí