Ahoj, nevím moc kde hledat. Azair do Vancouveru nechce nalézt a Kiwi (kde jsem zatím nalezl nejlevnější) mi někdo hanil., tak prosím o pomoc. Termín kdykoliv v termínu poslední týden duben až konec květen Důležitá je délka pobytu cca 3 týdny. Odletová místa kamkoliv by se vyplatil benzín pro 2 osoby z dojezdu Prahy - Berlín, Vídeň apod. Přílet jen Vancouver. Nalezl jsem nejlepší cenu 7.5. z Berlína za 11 500. Případně máme ještě čekat, zda se objeví akční cena?  Předem díky za jakoukoliv pomoc.  .

Letenka Vancouver

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj,


nevím moc kde hledat. Azair do Vancouveru nechce nalézt a Kiwi (kde jsem zatím nalezl nejlevnější) mi někdo hanil., tak prosím o pomoc.

Termín kdykoliv v termínu poslední týden duben až konec květen

Důležitá je délka pobytu cca 3 týdny.

Odletová místa kamkoliv by se vyplatil benzín pro 2 osoby z dojezdu Prahy - Berlín, Vídeň apod.

Přílet jen Vancouver.

Nalezl jsem nejlepší cenu 7.5. z Berlína za 11 500.

Případně máme ještě čekat, zda se objeví akční cena? 

Předem díky za jakoukoliv pomoc.

0

To JE akční cena.

0 Citovat

Vyhledávač letenek na tomhle webu nevyhovuje ?

0 Citovat

Tak když o tom Kiwi vždycky tak pěkně psali, že on ten Oliver je takový borec a lidumil...



0 Citovat

11,5 je super cena vzhledem k odletu za 2,5 mesice . Já jsem to koupil ve stejným termínu za 9 tisíc z Berlína a to byla akce, která byla i zveřejněná i zde na CL, přičemž to bylo 9 měsíců před odletem. 

0 Citovat

Vyhledávač letenek zde mi moc nesedí, nebo jsem nenašel funkci odletu od - do. Jen +-3 dny. 

Takže doporučujete koupit? Šance na akční letenky již moc není?

Děkuji

0 Citovat

A jakou cenu si představuješ jako akční?  Pokud se podíváš na předchozí akce, co zde do Vancouveru byly, tak se pohybovaly většinou v rozmezí 9-10 tisíc. Většina z nich však byla s nákupem více jak půl roku dopředu. Ty chceš odlet za 2,5 -3 měsíce, takže můžeš spekulovat na to, že možná bude akce za 10 tisíc a ušetříš 15 stovek a nebo nebude nic a zaplatíš 16 tisíc a víc za letenku na poslední chvíli. Navíc pokud ten tvůj let, co jsi naše, je s British s rychlým přestupem na LHR, tak těžko najdeš pohodlnější a rychlejší let za menší peníze.

0
6 reakcí