Ahoj! Hledám konkrétní letenku - z PRA - GWK - 27-4-2020 večer.  Easyjet má momentálně cenu 2300,- plus odbavené zavazadlo. Myslíte že cena půjde ještě dolů? Letenka je pro prarodiče a musí to být na tento konkrétní let.  A tip na nejaké levnější ubytování okolo letiště? Jen na přespání. Díky  .

Praha - Londýn Gatwick

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj! Hledám konkrétní letenku - z PRA - GWK - 27-4-2020 večer. 

Easyjet má momentálně cenu 2300,- plus odbavené zavazadlo. Myslíte že cena půjde ještě dolů? Letenka je pro prarodiče a musí to být na tento konkrétní let. 


A tip na nejaké levnější ubytování okolo letiště? Jen na přespání.

Díky


0

Gatwick má zkratku LGW, to jen pro pořádek. 2 měsíce do odletu, cena podle mne už dolů nepůjde. Podívejte se, kolik stojí třeba 14 dní před tím, ale bacha na Velikonoce, to bude dražší. Já tam vidím 1644,- za jednoho, bez zavazadla a možná něco za platbu kartou. O den později to stojí jenom 500,-, ale pokud musí letět v pondělí, levnější to nebude. Ubytování kolem letiště je spousta, taky záleží, jak se tam dostanou. Přiletí v 11 večer, než se dostanou ven bude skoro půlnoc. Prarodiče bych nikam daleko neposílal. Taxi, shuttle bus do hotelu, to bych taky zvažoval.

0 Citovat

Já vidím na tento termín 1644 Kč. V pondělí se vrací Britové z chlastaček, takže nižší cenu bych 2 měsíce předem už nečekal.

A jinak Praha má kód PRG a Gatwick LGW. ;) 

0 Citovat

PRG-LGW 27/4 Easyjet odlet 21:55-přílet 23:00 je za 1644Kč/osoba/bez odbaveného zavazadla. Viz výše. Promaž si cookies nebo mrkni z jiného počítače/IP. Předpokládám ráno odlétaji opět z Gatwicku jinam, čili dívat se po jiných letištích (a že jich tam je) nemá smysl, co? Vřele doporučuji některý z hotelů ze sítě www.premierinn.com, jsou kolem 50GBP/noc, nevím na který terminál doletí nebo z kterého odlétají, ale jsou tam v docházkové vzdálenosti. 

0 Citovat

Sorráč za ty zkratky, taky si myslím že to bude nejlepší koupit co nejdříve. V práci na to mrknu z jiného PC. Ano, ráno 28-4-2020 letí s Tui do Cancunu, proto uvažuji jen o Gatwicku. Prarodiče jazyky bohužel neumí. 

Premier Inn vypadá dobře. Naistaluju jim nějáké appky na Taxi a bude. 

Moc díky za info. 

0
4 reakce