Ahoj, předem se omlouvám, jestli tu už podobné vlákno je, nepodařilo se mi ho dohledat. Koupila jsem si přes tento web letenky z Prahy do NY s přestupem ve FRA. První let operuje Lufthansa, druhý Singapore airlines. Během nákupu nikde nebyla možnost rezervace sedadel. Od Studentagency jsem obdržela pouze kód agentury pro přihlášení do ViewTrip a zároveň check-in kód na Lufthansu. Ani v jednom případě nelze nikde dokoupit sedadla. Letí nás pět a rádi bychom seděli společně. Dotaz zní jasně - jak můžu prosím dále postupovat? Díky všem. M.  .

Dodatečná rezervace sedadel

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj,




předem se omlouvám, jestli tu už podobné vlákno je, nepodařilo se mi ho dohledat.


Koupila jsem si přes tento web letenky z Prahy do NY s přestupem ve FRA. První let operuje Lufthansa, druhý Singapore airlines. Během nákupu nikde nebyla možnost rezervace sedadel. Od Studentagency jsem obdržela pouze kód agentury pro přihlášení do ViewTrip a zároveň check-in kód na Lufthansu. Ani v jednom případě nelze nikde dokoupit sedadla. Letí nás pět a rádi bychom seděli společně.


Dotaz zní jasně - jak můžu prosím dále postupovat?


Díky všem.


M.

0

23h před odletem si udělej na website LH olci a tam si je vyber.

A už kvůli tomu nezakládej další vlákna:-)

0 Citovat

Zavolejte/napiště dotaz do SA, mají celkem dobrou podporu.

0 Citovat

Pokud jsou letenky vystavené v booking class V, tak výběr sedadel je zpoplatněný. Tedy buď zaplatit nebo vyčkat a vybrat při olci.

0 Citovat

Jak píše cali, nejnižší bookovací třída má zpoplatněný výběr sedadel. Ale pokud je to FRA-JFK s Airbusem A380, máte šanci sedět na upperdecku za 15USD/20SGD. 

0 Citovat

Na upperdeck bych kašlal, beztak budou volná jen místa na čtyřce. Raději bych vzal dole místa na trojkách a vyblokoval middla:-)


0
5 reakcí