Ahoj, máte někdo zkušenosti teď s odletem do Tallinu z Vídně. Jestli probíhaj nějaké kontroly.  .

Estónsko

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

11 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenosti teď s odletem do Tallinu z Vídně. Jestli probíhaj nějaké kontroly.

0

cus zajímalo by mě, jestli je možné v termínu 18.7. nahradit při příletu do Estonska karanténu negativním testem z ČR? 

0 Citovat

Prave jsem v EE a kdyz tady prijedete, ne probihaji vubec kontroly, nikdo na hranici neni. Takze muzu doporucit, kdyz jste nuceni jet do Estonska, cestu jinak nez letadlem.


Pak ale je to dost mozne, ze i kdyz je receno o nutnosti karanteny, nikdo po priletu Vas do teto ne posle, Estonsko je v Schengenu a lety proto do a z jinych zem (s letami z CR zatim v obdobi koronaviru jeste jsem ne mel zkousenost) funguji jako obvykle. 


Kdyz potrebujete pomoc s dopravou do Estonska po silnici, tak urcite Vam muzu poradit a pomoct, staci napsat SZ ;)

0 Citovat

Já myslím, že nedá. Ani na stránkách jejich ministerstva zahraničí není žádná zmínka o testu, jen o karanténě:

https://vm.ee/en/news/updated-in...travelling

https://vm.ee/en/information-cou...passengers

0 Citovat

Dnes ráno VIE - TLL s Wizz, vo Viedni na letisku všetci mali rúška, ale žiadna špeciálna kontrola, všetko prebehlo ako obvykle, v Taline na letisku pár ľudí malo rúško, mimo letiska nikto, ani v autobuse ani v interiéri. Na letisku pri prílete kontrola pasov/ID, ale pozreli len z akej krajiny sme. Niektorí museli odovzdať vyplnené formuláre, odkiaľ prišli, ale myslím, že túto povinnosť mali len Estónci a tí, ktorí tu pracujú. Od nás vyplnený formulár nechceli.

0 Citovat

Jo tak jako Slováci to máte v klidu, my bychom ale měli mít izolaci na 2 tydny

0 Citovat

Též jsem měl letět 18. 7. do Tallinnu, ale za současné situace to bohužel nedává smysl...

0 Citovat

A muzu se zeptat co pak vadi v ceste po zem? Asi tak velmi dlouho to neni a treba Lux Express ma autobusy lepsi nez jakykoliv jinej dopravce v EU... 

0 Citovat

nedává to smysl v tom že ofiko máš dodržovat jejich karanténni nařízení, jako jasně v reálu na to mrdas a ty dva týdny nějak pretrpis, ale pro mě nemá význam tam teď jezdit na tož letět

0 Citovat

Jeste krat zopakujem, nikdo na cestach neni a ne chyta kdyz cestujes z Lotysska autobusem nebo autem. Tak kterou karantenu chces dodrzovat kdyz nikdo Te na ni ne poslal? Nevim co vnimas pres trpeni kdyz pohybuji se beze omezeni... Nebo ocekavas ze Estonsko kvoli Cechum stahnelo tysice agentu FBI a nechava jim sledovat vsechny, kteri prijedou a prave, vubec jak zjisti ze prijedou?

0 Citovat

Tak znova, měl jsem tam letět, ale za současných opatření bych musel nastoupit karanténu. Chápu, že když tam pojedu tak nemusím řešit ani piču. Nepotřebuju tam ale jet za každou cenu, takže si nebudu platit bus ani benzín na auto (to o čem jsem psal, že na to mrdas atd nebylo na tebe, bylo to myšleno, kdyz přiletís letadlem, že se to jako můžeš snažit obechcat) 

0 Citovat

Darujem bus listky na luxexpress (teda ak nekontroluju meno na listku)


11.8  tallin - parnu 1100

11.8 tallin - parnu 1600

13.8 parnu - tartu 1215

14.8 tartu - narna 1700


Platnost akcie zacina 10.8 po aktualizacii covid zakazov z estonska

0
11 reakcí