Ahoj všem, Jakou používáte aplikaci pro plánování výletů? 🙂 Dlouho jsem hledal a zkoušel (Tripit, google cesty), ale nic mi úplně nevyhovuje. Jde mi o to co nejvíce zautomatizovat bez ručních zásahů, ideálně aby bralo i ČD či Regiojet.  Zatím vyhrává App in the air. Ta sice umí vše automaticky, ale zas neumí třeba vlaky. Google cesty umí i hotely a vlaky, ale zas mi některé lety automaticky nerozpozná...  .

Aplikace pro plánování výletů (lety, vlaky, hotely... )

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj všem,

Jakou používáte aplikaci pro plánování výletů? 🙂

Dlouho jsem hledal a zkoušel (Tripit, google cesty), ale nic mi úplně nevyhovuje. Jde mi o to co nejvíce zautomatizovat bez ručních zásahů, ideálně aby bralo i ČD či Regiojet. 

Zatím vyhrává App in the air. Ta sice umí vše automaticky, ale zas neumí třeba vlaky. Google cesty umí i hotely a vlaky, ale zas mi některé lety automaticky nerozpozná...

0

Žádnou pořádnou aplikaci jsem nenašel. Snažím se všechno importovat do Google kalendáře, lety, které nejdou rovnou, beru oklikou přes Checkmytrip. + Google MyMaps a Maps, protože MyMaps je taky trochu kripl, dále export do .kml a import do MAPS.ME.

0 Citovat

Google cesty = Google Trips? Tu už ale Google před časem zařízl...

0 Citovat

J0x napsal(a):

Google cesty = Google Trips? Tu už ale Google před časem zařízl...

Google pak udělal webovou službu Travel https://www.google.com/travel/

Je to celkem fajn, automaticky to bere letenky i ubytko, bohužel část letů mi to z Gmailu nebere 😔

0 Citovat

Ten nemám, takže je mi to na nic. 😊 Krom toho vím, že automaticky Gmail sází události do kalendáře blbě- dá tam neznámého organizátora.

0 Citovat

Mimochodem, Checkmytrip importuje mailem poslané letenky i od LCC, jen pak někdy hlásí nesmysly o změně letu a některé lety při ručním zadání ani nenajde. Na evidenci letů jsem používsl FLIO, ale nová verze všechno zkazila...

0
5 reakcí