Pro všechny kteří se již nudí v Emirátech nebo v Karibiku a hledají novou destinaci https://www.fly4free.com/flight-...to-guinea/  .

Guinea 165 euro RT (1-11/2021)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Pro všechny kteří se již nudí v Emirátech nebo v Karibiku a hledají novou destinaci

https://www.fly4free.com/flight-...to-guinea/

0

Nevěděl jsem Padrino, že pracuješ pro TAP :-). 

0 Citovat

Na lastminute.de bych nervy nemel. Pomalu uz ani na TAP ne, ktery to prodava az za 230 euro. Loni to slo koupit za 200 euro primo z Vidne pres G2G, nakonec i s vyhadanou bezplatnou zmenou na Bissau (OXB) :-D

0 Citovat

Jak říkáš Jakube. Za mě je TAP jedním z nejhorších národních dopravců, v Evropě určitě! Věčná zpoždění, rušení letů a na kompenzaci pokud se ji dočkáš musíš po několika urgencích poslat předžalobní výzvu, aby to začali po více než půl roce řešit. Guineu nedoporučuji, zajímavější je dostat se po zemi z Guiney do Sierra Leone...

0 Citovat

Sierru Leone zatim osobne neznam, nicmene Guinee-Conakry je celkem drsne dobrodruzstvi, zejmena v hlavnim meste. Ale docela fajn jsou predsunute ostrovy Los nebo i vysocina Fouta Djallon, predevsim tesne po destich, jinak vesmes suchopar. Naproti tomu sousedni rovinatejsi Guine-Bissau si nas vice ziskala, a to nejen portugalskym dedictvim, ale i sympatii mistnich obyvatel, hromadou sladkeho ovoce caju a navstevou ohromneho souostrovi Bijagós.

0 Citovat

O tomhle jsem uvažoval už před rokem, ale dráždila mě vízová povinnost a očkování.

Jinak TAP ke momentálně jediný, kdo nabízí dálkové linky do exotických destinací za neuvěřitelné ceny. Mám už koupené dvě cesty a uvažuji o třetí.

0 Citovat

TAP mi teď zrušil přískok Praha-Lisabon a zpět k LIS-RIO, které drží. Tak řeším, jestli se mám pokoušet o nějaký rerouting nebo to zrušit úplně, v únoru toho do LIS moc nelétá... a TAP nereaguje...

0 Citovat

Jestli ti zrušili jen část itineráře a ještě v únoru, tak bych toho využil a přesunul celé na později. 

0 Citovat

Haha přesunout na později. Na webu si to sám neposune a než se s ním začne někdo z Tapu bavit tak už bude dávno únor pryč. 

0 Citovat

Na TAP musíš použít stejné metody jako používají oni.

Oni nekomunikují, nekomunikuj také.

Nemusíš nic řešit v únoru když to chceš odložit třeba až na květen. Tím že ti zrušili první úsek to stejně už nejde proletět.

Ozvi se jim až sám budeš chtít, jestli ti dají nějaký rerouting, když nebudou komunikovat, tak se s nimi také nebav a zažádej si o chargeback.

0
9 reakcí