Ahojte, Keďže sa tu v najbližšej dobe vyberie na Hawaii hromada ľudí (vrátane mňa  .

Hawaii - prelety medzi ostrovmi

Založil ve fóru Hledám letenku

odpoved v jejich pracovni dobe v ramci dvou - tri hodin, podminky jasne vypsane do mailu (a lepsi nez online). Divil jsem se, ze odpovidaji z vseobecne adresy tak super (psali jsme, protoze jsme nerozumneli nabidce na netu a ve finale jsme dostali neco mnohem lepsiho).
rentals@discounthawaiicarrental.com

0 Citovat

billiger-mietwagen
naklikala jsem, co chci. Pojištění jsem dala z opatrnosti to nejvyšší, nebyl to zas takový rozdíl. Mám vouchery v němčině, ale předpokládám, že kód objednávky na letišti v Koně prostě v Alamu zadají a vyjede jim, co máme objednáno a dál nebudeme nic moc dohadovat. Všechno je tam jasně vypsané. Podmínky smlouvy jsou obvyklé, nenašla jsem nic nestandartního, nic psáno malým písmem a očekávám, že instrukce si stejně ještě vyslechneme na místě (kam nejezdit a na co se pojištění nevztahuje).
Oba vouchery - na BI i Maui jsou vystavené o den delší, než jsem uváděla v objednávce.

0 Citovat

Kdo se chystá na Havaj a plánuje přelety z Oahu na Big Island nebo Maui, nechť se podívá na web Southwest Airlines. Od května/června začíná létat Honolulu - Kahului a Honolulu - Kona od 29 $ jedním směrem i se dvěma odbavenými zavazadly.

Dál budou také létat z Honolulu a Kahului do Oaklandu a San Jose.

0 Citovat

Zdravím, jak náročné na dopravu je možnost navštívit všechny barevné pláže? Diky

Levon Ter-Ghazaryan 

0 Citovat

To je zvláštní dotaz... Barevné pláže na Bigu? Nebo na Bigu a Maui? Nebo i na Molokai? Na všech ostrovech nějaké jsou, díky sopečnému původu, stačí si třeba projet Hana Highway na Maui.

0