Caute, leteli ste uz niekto na Ukrajinu odkedy je povinnost mat uzatvorene poistenie na COVID v poistovni, ktora je bud registrovana alebo ma zastupenie na Ukrajine? Neviem, ako presne to mam chapat, takto vyzera znenie poziadavky: From 10 June 2021,  all foreigners arriving to Ukraine are requested to have insurance - issued by a company registered in Ukraine or by a foreign insurance company with a representative office in Ukraine  - to cover possible costs associated with COVID-19 treatment and observation in Ukraine.   Ak tu je niekto so skusenostou, vopred dik za pomoc.  .

Poistenie pre vstup na Ukrajinu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Caute, leteli ste uz niekto na Ukrajinu odkedy je povinnost mat uzatvorene poistenie na COVID v poistovni, ktora je bud registrovana alebo ma zastupenie na Ukrajine? Neviem, ako presne to mam chapat, takto vyzera znenie poziadavky:

From 10 June 2021,  all foreigners arriving to Ukraine are requested to have insurance - issued by a company registered in Ukraine or by a foreign insurance company with a representative office in Ukraine  - to cover possible costs associated with COVID-19 treatment and observation in Ukraine.

 

Ak tu je niekto so skusenostou, vopred dik za pomoc.

0

https://visitukraine.today/ - tu si uzatvor co treba, niekto spominal ze aj AXA to kryje, ale zase to ukrajinske poistenie stoji par eur, tak by som to ani nekomplikoval.

The cost of Health Insurance Certificate is: 3.3 Euro for 3 days of stay 0.80 EUR for each subsequent day.

0 Citovat

Dik Tonic, vedel som, ze s Ukrajinou mi pomozes :))

0 Citovat

Niet zač, už len osobne ju navštíviť po roku a pol

0
3 reakce