5.12. začne lowcostová společnost flydubai létat 4x týdně do Prahy (úterý, čtvrtek, pátek, neděle). Rezervace přímo na www.flydubai.com/en/ Údajně má jít rezervace přípojů přímo přes stránky Emirates, ale nějak mi to nefunguje. RECENZE Flydubai: http://cestujlevne.com/recenze-ekonomic ... -flydubai/ .

flydubai

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Správně by si kartu nechávat neměl. Není to naše vlastnictví. Vlastníkem karty je vždy banka, případně karetní vydavatel. Na každé kartě je to zezadu napsáno. Většina bank je v tomto benevolentví a expirovanou kartu zpět nevyžaduje, ale má na její vrácení nárok.

0 Citovat

Jasně správně ne, ale nevracel jsem x karet nejmíň 10 let a nikdo ji po mně ani nikdy nechtěl, takže s v tom bych problém neviděl smiley

0 Citovat

Tohle je fakt zajimave - ja jsem jeste nikdy nezazil ze by po me kartu nekdo chtel bez ohledu na spolecnost / nebo tridu .. Akorat si pamatuju ze to tady nekdo vzpominal v souvislosti v Wizzem kdysi davno..

Jinak platebni kartu jsem nevracel nikdy nikomu, mam doma slusnou zasobu zlatejch firemnich Amexek z dob kdy jsem delal v Accenture smiley

0 Citovat

Mne kartu kontrolovali. A skoro ma kvôli tomu nepustili do lietadla... Po zakúpení letenky som si totiž účet zrušil a kartu odovzdal, takže som ju už fyzicky nemal ale spravil som si jej fotokópiu aj s mojim pasom lebo niečo také majú tuším v podmienkach. No ale pani pri check-ine sa to nepozdávalo a povedala, že ma nemôže pustiť do lietadla, tak potom musel prísť nejaký jej nadriadený a ten našťastie povedal, že tá fotokópia stačí smiley A ešte som mal pre istotu spravený aj výpis z účtu, kde bolo vidieť, že som to zaplatil.

0 Citovat

Zdravim

jen rychly dotazek ohledne odbaveni.Standartne na letisti (kiosek ci prepazka) nebo uz doma jako s nizkonakladovkou??

Diky

0 Citovat

Standardně na letišti, v kiosku.

0 Citovat

BTS - BKK (bratislava - bangkok) cca 8400kc plus poplatek za kartu. Spousta terminu hlavne po novem roce.

Rezervujte teraz a získajte zľavu do 30 % na najnižšie ceny spiatočných leteniek v ekonomickej a business triede z Bratislavy do Dubaja a vybraných destinácií. Objavte viac za menej na letoch do 28.októbra 2017. Na akciu sa vzťahujú príslušné podmienky.

edit: stranky nejak hapruji smiley takze mala chybicka se vloudila smiley

0 Citovat

Tam máš Dubai – Bangkok... smiley

0 Citovat

Ty jejich stránky, to je katastrofa.

Každopádně - už 5.10. jsem koupil letenku do Bangkoku a do teď mi nepřišel potvrzovací email (nebo jakejkoliv email). Je to standardní postup smiley (mail jsem zadal správně)

0 Citovat

Zdravím,
hledáme letenky na leden z PRG - GOA - PRG a nejlevnější jsme našli právě s Flydubai. Ale pokud hledám tyto lety pres Skyscanner nebo Kralovnu apod. nikdo jiny nase terminy jako dostupne nenabizi, jen primo na strankach Flydubai. Vzhledem k tomu, ze jsem se tady docetla o celkem castem stornovani prave tohoto spoje ze strany Flydubai zacala jsem pochybovat jak to tedy je. Muj dotaz je, zda mate zkusenost s tim, ze by konkretni let nabizela pouze dana letecka spolecnost a zadny vyhledavac? diky

0 Citovat

ano moze byt, letecka spolocnost nemusi "zverejnit" niektore kombinacie, tarifne triedy a pod. mimo svoju vlastnu stranku ako svoj hlavny predajny kanal.

0 Citovat

Diky, tak snad nam ten let taky nezrusi, kdyz uz budeme investovat do viz smiley
Myslite, ze ma smysl jeste vyckavat, zda neprijde nejaka akcni nabidka nebo koupit radeji hned, mame termin odletu 31.12.

0 Citovat

Na tenhle termín nic akčního nečekej.

0 Citovat

Dnes na lince z DXB byla tak poloviční obsazenost. Podařilo se při cestování ve dvojici oběma vyspat na volné trojce.
Před týdnem na prvním nočním letu (z PRG 0.40) bylo skoro plno. Přílet v 9.15 je příjemný pokud člověk dál netranzituje a Dubaj je cílová destinace.

0 Citovat

aktuální zkušenost: PRG-DXB-MLE a zpět. V Praze nám hmotnost 20kg odbaveného kufru vyšla přesně, takže jsme nic neřešili, při zpátečním letu jsme měli více, ale v Male to vůbec neřešili. Příruční zavazadla ani jejich počet nikdo nikde nekontroloval. Letadla byla dost plná, ale jak se píše výše, daly se najít trojsedačky na spánek vleže. Na trase PRG-DXB a opačně dostanete teplé jídlo (chuti rozličné) a malou krabičku s nápojem, tyčinkou, kesy atd. Více zde http://www.blueskytravel.cz/webdata/_attach/FZ%20obecne%20informace.pdf.
Jinak, protože se jedná o lowcost, vše se platí, jídlo, pití, WIFI, zábava - ceny v obrázku. Platit se dá i kartou.
Obsluha normál, jen mě štvali s neustálým ježděním s vozíky ve 2 ráno. Pokud si budete dělat online checkin, doporučuju sedadla v řadě 6, kde je více místa na nohy - hned za business class. Zase tam ale nesklopíte područky. Anebo pak v exit row.

0 Citovat

Zdravím, FLYDUBAI nám zrušil let na SríLanku. Nabídl možnost změnit datum nebo vocher v hodnotě letenky na jiný let. Jde z nich nějak dostat celá částka v hotovosti ? Ani o jednu variantu nestojím..

Děkuji.

0 Citovat

urcite mas narok na full refund, treba tam zavolat, najlepsie cez Skype https://www.flydubai.com/en/contact/

0 Citovat

Trvalo mi při změně letového řádu z nich dostat ty peníze půl roku.
Původně v mailu slibovali měsíc. Zabrala až stížnost na karetní společnosti jako nedodání zboží a reklamace platby.

0 Citovat

Koncem ledna letím s flydubai do Male.Původně byl let jen s přestupem v Dubaji. Pak došlo ke změně rezervace,
je přestup v Dubaji, pak se letí do Colomba a odsud teprve do Male. Předpokládám, že kufry budou odbaveny rovnou až do Male.
Neletěl tak někdo, zajímá mě Colombo, zda zůstaneme v letadle nebo budeme muset znovu vystoupit.
Ještě jeden dotaz, zda na Maledivách vystačím s dolary či si mám vyměnit na letišti tu jejich měnu.
Děkuji Dada

0 Citovat

Taktéž mi zrušili zpáteční let, po 2 týdnech poslali nový termín posunutý o 2 dny. Pokud chcete peníze zpět, máte dle instrukcí poslat email na letstalk@flydubai.com , odměnou Vám bude automatická odpověď oznamující, že budete kontaktováni do 28 dní. Vzhledem k tomu, že něco takového považuji za nehoráznost, stejně jako jejich nabídku voucheru (na původní hodnotu letenky a platný 1 rok) a zkušenosti cestovatelů na dalších forech jsou často velice negativní:
http://www.airlinequality.com/airline-reviews/flydubai/
https://www.lonelyplanet.com/thorntree/ ... d-flydubai
za prolistování stojí i stížnosti přímo na Facebooku Flydubai.

rozhodl jsem se vymáhat peníze zpět přes banku.

0 Citovat

Dolary jednoznačně, ale rozměn si nějaké dolary pro nakupy v obchudcich. Dolarem se to tak moc nevyplati, obcas nam napocitali dost bad rate ti šmoulove s kalkulackou.
Jinak výlety, ubytka, radovánky a vstupy >>> vše klidně v dolarech. I jídla v restauraci.

Jinak kufry ti pošlou až do Malé, ale jestli tam opravdu fyzicky dorazí, to se dozvíš až na páse smiley

A v letadle na 90% nezůstanete, ale mohu se u tohoto spoje mýlit.

0 Citovat

Změnili letové řády, tohle se stalo dost lidem. Mě pomohlo, že jsem si našel alternativni trasu stejný den, takže jsem si o ni zažádal a letím stejný den. Dokonce přiletím o pár hodin dříve. A dle této rady postupovali i další a uspěli.

0 Citovat

Zdar. Ešte pred Vianocami som si bookoval letenky do Muscatu, prišlo mi aj potvrdenie na email aj mi z účtu strhlo peniaze ale keď sa prihlásim do môjho OPEN účtu, tak tam mám napísané You don't have any bookings. Mám to nejako riešiť alebo ak mám potvrdenie na emaily, tak by to malo byť v pohode? Díky.

0 Citovat

Ahoj, potreboval bych poradit. Mam v prosinci zakoupene letenky s Flydubai a nedavno jsem si zaridil jejich ucet, lze spojit jiz zakoupene letenky s uctem? Díky.

0 Citovat

Ahoj, máme zakoupeny 4 zpáteční letenky (1 přestup v Dubai) do Indie s flydubai. Nemůžeme letět, máte někdo zkušenosti se stornem letenek u tého společnosti? Vrátí peníze, v jaké výši, za jak dlouho? Díky za jakékoliv info.

0